‘Când am intrat în Limitless îmi doream să slăbesc, dar nu știam pe atunci, că această performanță nu e o destinație, ci un drum pentru fiecare zi.’ – Monica

Limitless Bacău împlinește 5 ani și 1500 de kilograme slăbite în total de membrii comunității. Aniversăm acești ani de transformări fabuloase, alături de Dani și Răzvan, de cele unsprezece persoane alese, fiecare fiind una din fețele programului, dar și de voi toți cei care ați gustat și experimentat programul în Bacău. Pentru că mai important decât cele 1500 de kilograme slăbite, sunt cele 1500 de ‘kilograme’ de încredere în sine, zâmbete senine și bucuria de a te simți bine în propriul corp pe care le-am construit alături de voi. Rezultatul nostru în acești 5 ani, este de fapt rezultatul lor! Vă invităm să îi cunoașteți pe cei care sunt fața Limitless. #LimitlessFaces

Monica

1.Te consideri Limitless?

Cu siguranță! Chiar 100% aș spune.

2.Care a fost obiectivul tău la intrarea în program?

Când am intrat în Limitless îmi doream să slăbesc, dar nu știam pe atunci, că această performanță nu e o destinație. Am învățat aici că este o cale pe care o urmezi zi de zi și un proces care te transformă zi de zi în ceea ce îți dorești să devii.

3. Cum te vedeai înainte de experiența Limitless?

Nemulțumită de mine.

4. Care a fost cea mai mare provocare întâlnită pe parcursul programului?

Aș răspunde cu unul din citatele mele preferate, după care mă ghidez adesea: Singurul slogan care a rezolvat întotdeauna problemele rasei umane este ‘insistă’.

Monica, una din fețele celor cinci ani de comunitate Limitless în Bacău. Pentru noi, ea e fața determinării și a rezilienței.

Monica, una din fețele celor cinci ani de comunitate Limitless în Bacău. Pentru noi, ea e fața determinării și a rezilienței.

5. La ce ai renunțat în momentul în care ai intrat în program?

Am renunțat la a mai mânca seara, am renunțat la un mod de viață sedentar, am renunțat la neputința de a-mi creiona un viitor uitându-mă în trecut și nu înainte, așa cum ar trebui.

6. Ce ai câștigat pe parcursul programului?

Primul lucru care-mi vine în minte este încrederea în mine. Știi că marea majoritate a eșecurilor vin de la oamenii care-și inventează scuze, de exemplu – nu am timp să ajung la sală, nu am timp să îmi gătesc mâncarea din meniul prescris și multe altele. Nimeni nu are timp pentru un trai sănătos, deși toți avem ceasuri pentru a ne contoriza și a ne administra înțelept timpul!

7. Descrie experiența Limitless într-un singur cuvânt.

Pro-transformare.

8. Cum te vezi acum, la finalul programului?

Sunt o altă variantă a mea, altă Monica. 

– Monica Tofan, membru Limitless Bacău

Acum că ai aflat ce provocari te așteaptă alături de noi, ești pregătit să fii Limitless?

Te poți înscrie în următoarele ediții la adresa bacau@iamlimitless.ro. Urmărește pagina de Facebook, pe care o găsești aici, pentru noutăți.

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.