Daniel Selegean portret

Limitless people – Daniel Selegean

Absolvent al unui liceu de artă, licențiat al Facultății de Design din Arad și pasionat de pictură și desen, Daniel a descoperit fitness-ul la 17 ani și asta i-a schimbat viața. Și cum o schimbare nu vine niciodată singură, a devenit transformator Limitless, ajutând membrii comunității noastre să își atingă obiectivele de remodelare corporală. Deși nu mai are timp să picteze atât de des pe cât și-ar dori, simțul proporțiilor și puterea de vedea lucrurile perspectivă încă au rămas în ADN-ul lui și îi caracterizează filosofia de lucru în sala de antrenamente. Despre celelalte lucruri care îi ocupă timpul sau cum s-a hotărât să devină unul din transformatorii Limitless, Daniel ne-a povestit în interviul de mai jos. Probabil la fel de elocvent ca interviul rămâne și portretul (realizat de Alisa Covatari) care însoțește acest articol, o schiță dincolo de al cărei zâmbet calm și domol transpare în tușe simple spiritul liber, continua dorință de perfecționare și determinarea de a schimba lucrurile din jurul lui în bine.

1. Care este ultimul cadou făcut cuiva drag? 
A fost un cadou de 8 martie, destinat mamei mele.

2. Ce ți-ai dorit să te faci când erai mic?
Deși aveam o gramadă de planuri și de idei, cel mai mult mi-am dorit să ajung un om care influențează lumea într-un mod pozitiv. Pot spune că sunt pe drumul cel bun și că lucrez cu drag pentru a deveni din ce în ce mai bun pe partea de antrenoriat.

3. Câini sau pisici?
Am o sensibilite și un drag mai mare de câini. Momentan nu am, dar doresc ca în viitorul apropiat să am unul.

4. Cum ai devenit antrenor?
Nu era o zi fără sport, de multe ori chiar refuzam să merg în oraș pentru a avea mai mult timp la sală. Datorită rezultatelor obținute în sportul de performanță, mi-am propus să mă perfecționez în acest domeniu. În urma acestei decizii, am făcut școala de antrenori, iar de atunci am reușit să pun în practică foarte multe lucruri care mi-au fost benefice atât mie pe plan sportiv, cât și cliențiilor mei.

5. Care este primul lucru pe care îl faci dimineața?
Diminețile de obicei sunt dedicate pregătirii primei mese .Un pumn de fulgi de ovaz cu 5 albușuri și un gălbenus. Este o masă care îmi oferă energie, vitalitate și toate celelalte ingrediente pentru a începe ziua în forță.

6. Cum arată seara perfectă? Dar una obișnuită?
Seara perfectă pentru mine ar fi pe terasele din Nazare în Portugalia, un loc pictural care mi-a rămas întipărit în minte .
O seara normală pentru mine este aceasta : Vin de la sala dupa mai multe antrenamente ,obosit ,dar totusi satisfacut si cu zambetul pe buze .primul lucru mananc ultima masa ,fac un dus si probabil urmaresc un serial ,in

care de cele mai multe ori nu reusesc sa il vad pana la capat din cauza ca adorm pana sa se termine

7. Ce epocă ai vizita dacă ai avea mașina timpului?
Cu siguranță aș prefera Grecia Antică, mi-ar plăcea să pot fi martorul începutului Jocurilor Olimpice.

8. Care e cel mai frumos compliment primit?

Cele mai frumoase complimente sunt cele spuse din inimă.

9. Ce persoană celebră ai vrea să întâlnești și de ce?

Am reușit deja să întânesc una din persoanele care mă inspiră, și anume pe Peter Molnar, așa că Anton Antipov ar fi următorul pe listă. E un sportiv pe care îl urmăresc de ceva timp și încerc pe cât posibil să învăț din tehnicile lui de antrenament.

10. Ce ai vrea să încerci, dar ți-e prea teamă?

Cu siguranță mi-ar plăcea să sar cu parașuta, dar mi-e teamă. Îmi amintesc o știre de acum cațiva ani despre o bătrânică de vreo 90 și ceva de ani care și-a dorit să sară cu parașuta și care a avut curajul de a-și împlini visul. Îmi tot spun că dacă ea a reușit voi putea și eu să fac acest lucru.

11. Care a fost primul lucru pe care l-ai cumpărat din primul salariu?

Voi ține minte forever & ever că primul lucru care l-am cumpărat a fost un nou set de hain pentru sală și 3 kg de proteine.

12. Alege acele trei cuvinte care te descriu cel mai bine.

Perseverență, ambiție și motivație.

13. Dacă ai putea cumpăra un bilet (doar dus, nu și întors) către orice destinație, care ar fi acea destinație?

Am stat pe timpul facultății în Portugalia cu Erasmus și am avut șansa de a vizita multe locuri pitorești, însă probabil cel care mi-a plăcut cel mai mult rămâne Nazare.

14. Care e ticul tău verbal sau cuvântul pe care îl spui cel mai des?

La sala mi se întamplă foarte des să spun ,,haide că poți” și ,,știu că poți’’.

15. În pielea cărei persoane/ cărui personaj ai vrea să fii pentru o zi?

Probabil aș alege tot o figura celebră din sport, Kai Greene, un profestionist al sportului, nutriției și un bun cunoscător al biomecanicii umane.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.