Helping people get there

since 2011

Cine suntem noi? Cei care facem o transformare profunda de la exterior catre interior in aspectul si mentalitatea ta. Cei care iti aratam ca esti mult mai mult decat iti poti inchipui. Ca poti face lucruri de care nu te credeai in stare. Ca poti fi cea mai buna versiune a ta din toate timpurile. Ca iti poti iubi corpul, mintea, determinarea. Ca te poti mandri cu tine. Ca, daca vrei cu adevarat, nu existe limite in ceea ce poti obtine. Dar mai ales ca te poti place din nou.

Despre noi

Misiune

Valori

Despre noi

În 2011, cand am inceput, ne-am dorit sa cream un program despre oameni si despre rezultatele lor. Punctul de origine al ideii Limitless a fost observatia documentata a fondatorilor programului: din 10 abonati ai unui club de fitness, un an mai tarziu, doar unul – maxim doi au rezultate reale in transformarea felului in care arata si se simt in propriul corp, adica o rata de succes de doar 10-20%.

Pentru rezultate diferite era nevoie de o abordare diferita. Asa a aparut programul revolutionar care permite participantilor ca pe parcursul unei singure editii sa beneficieze de avantajele unei abordari personalizate, de motivatia antrenamentelor de grup, dar si de consultanta nutritionala integrata. O abordare holistica pentru o transformare holistica si, mai ales, de lunga durata.

Cum stim ca functioneaza? Raspunsul cel mai important e cu multi oameni fericiti, iar cel mai simplu e cu cifre autentice. La un calcul bazat pe fisele de evaluare ale persoanelor care au experimentat conceptul Limitless, rata de succes a programului este de aproximativ 93% (intr-o perioada medie de trei luni) comparativ cu rata de succes de 10-20% a unui program clasic de fitness.

Misiune

Misiunea Limitless este de a ajuta oamenii sa se reiubeasca pe ei insisi.

Stim ca felul in care arata oamenii influenteaza si felul in care se privesc pe ei insisi. Si atata vreme cat exteriorul ii face nefericiti, nici interiorul nu poate deborda de fericire.  De aceea ne asumam misiunea de a ajuta oamenii sa se transforme de la exterior la interior, astfel incat sa se placa pe ei insisi si sa fie din nou mandri de ei.

Suntem constienti ca modul in care putem face un bine mult mai mare decat am reusit pana acum este sa ne extindem la nivel national. Astfel incat mult mai multi oameni sa beneficieze de programele exceptionale de transformare Limitless. De aceea, avem ambitii si obiective mari. Pe parcursul anului 2018 ne propunem deschiderea a cel putin 10 francize in Romania si, tot prin parteneriate, in anii urmatori sa ajungem in toata tara.

Valori

Ingredientele pe care le-am adus de-a lungul anilor in program si care sunt si azi valorile dupa care ne ghidam in toate alegerile si actiunile noastre de zi cu zi sunt: spirit de echipa, atentia reala acordata fiecarui participant in program, viziune holistica asupra modului de functionare a fizicului si psihicului si felul in care se reflecta aceasta in procesul de remodelare corporala, determinare constanta de ne atinge obiectivele (atat cele de remodelare corporala ale participantilor, dar si cele ale programului) si credinta ca, pentru o viata fericita, punctul comun al nostru al tuturor e o relatie buna, sanatoasa si frumoasa cu propriul corp.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.