Care este secretul planurilor alimentare Limitless?

Atunci cand vorbim despre Limitless vorbim despre planuri alimentare, nu despre diete.

Cand vorbim despre Limitless vorbim despre acceptare, sanatate, echilibru, obiceiuri sanatoase, nu vorbim despre restrictii.

Se spune ca obiceiurile le ai pe viata. Ele sunt dictate de toate aspectele vietii noastre si noi suntem singurii responsabili de obiceiurile create care ne vor guverna viata. Planurile alimentare propuse în cadrul programului Limitless sunt ceea ce noi definim obiceiuri sanatoase, un stil de viata sanatos si echilibrat. Iata de ce:

Diversitate – Ne concentram pe diversitatea alimentelor si acoperirea nutritiva a tuturor grupelor alimentare. Ne intereseaza calitatea alimentelor si a nutrientilor ce aduc plus valoare vietii de zi cu zi.

Sezonalitate – Se spune ca cea mai buna solutie este, de cele mai multe ori, chiar sub ochii tai. Este si cazul alimentatiei. Cele mai multe beneficii nutritionale ni le luam din alimentele de sezon, din alimentele caracteristice zonei in care locuim. Cu astfel de alimente corpul va sti cel mai bine ce trebuie facut. Cei mai multi nutrienti din astfel de alimente vor putea fi utilizati de catre organism.

Controlul carbohidratilor – Planurile noastre sunt caracterizate de un sistem low carb care variaza in functie de surplusul de kilograme al persoanei careia ne adresam. Nu ne intereseaza numarul caloriilor, nu ne stresam cu numaratul acestora, dar avem grija la cantitatea de carbohidrati pe care o aducem in alimentatie.

Calitatea macronutrientilor – Punem mare accent pe calitatea alimentelor folosite in planurile alimentare si pe originea lor. Pastram un numar scazut si diferintiat de carbohidrati, in functie de obiectivul fiecarei persoane. Sunt folosite grasimile vegetale si animale sanatoase (nuci, seminte, oua, peste, branzeturi maturate etc), alimentele nedegresate, cele natur cu 3,5-5%, iar proteina este predominanta in alimentatia Limitless – ne preocupa calitatea acesteia, dar si provenienta ei.

Simplitate si gust – Alimentele propuse sunt usor de procurat si usor de preparat si folosim multe mirodenii. Gustul placut al preparetelor Limitless reprezinta unul dintre obiectivelor noastre. Procurarea alimentelor din surse sigure si de o calitate superioara asigura o asimilare superior calitativa si cantitativa a macro si micronutrientilor.

Obiectiv personal – Planurile alimentare Limitless tin cont de eventualele alergii si/sau intolerante alimentare, de necesarul optim de macro si micronutrienti, de compozitia corporala si de obiectivul de remodelare corporala.

Ne dorim educarea gustului si deprinderea unei alimentatii sanatoasa si echilibrata. Dorim sa cream obiceiuri sanatoase si o putem face prin intermediul alimentatiilor marca Limitless.

Preia controlul asupra gustului si vietii tale! Acum o poti face prin intermediul planului alimentar Limitless! Creaza-ti obiceiurile alimentare sanatoase! Depinde doar de tine!

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.