Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp, Episodul 12

Postările din ‘Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp’ fac parte dintr-o serie de articole care documentează pas cu pas călătoriei Ibolyei în remodelarea corpului său după nașterea celor două fiice gemene ale sale. Iby este membră a comunității de membri Limitless Bacău, iar procesul de 3 luni este susținut într-un membership activ în programul online de slăbire Reset by Limitless dar și de o serie de conversații pe care Iby le are săptămânal cu Andra, fondatoarea programului și din care își extrage parte din motivația și curajul de a face pașii necesari către corpul suplu, sănătos și puternic pe care și-a propus să îl aibă din nou. Episodul 1 poate fi citit dând click aiciepisodul 2 aici,episodul 3 aici, episodul 4 aiciepisodul 5 aiciepisodul 6 aici, episodul 7 aiciepisodul 8 aici, episodul 9 aiciepisodul 10 aici iar episodul 11 aici.

Săptămâna 11

Iby: Știi sentimentul acela când te trezești, mergi în fața oglinzii și brusc îți readuci aminte că ești din nou frumoasă? Chiar dacă tu noaptea încă te mai visezi plinuță și te trezești cu un gând înnorat, dar de fapt afli din nou că realitatea este cu mult mai frumoasă. Exact asta trăiesc zilele astea! Iubesc acest sentiment și cred că asta este Limitless – să te iubești necondiționat și să îți dăruiești tot ce e bun. Mi-am dat seama că nici Limitless și nici Reset nu sunt numai despre alimentație sau despre puterea fizică, ci mai ales despre puterea minții și despre dragostea pe care o simți pentru tine și pentru tot cei din jur. Să fii Limitless este un dar care poate deveni viața ta, care va curge în sângele tău și îți va conecta din nou stomacul, cu inima și mintea ta. Un echilibru nesfârșit care în final te va face să te iubești din nou.

Iby și una din gemenele sale la aniversarea lor de un an.

Iby și una din gemenele sale la aniversarea lor de un an.

Andra – Vorba cea bună

Când am citit această filă de jurnal a lui Iby, mi-am adus instant aminte de …sentimentul invers pe care l-am avut atunci când am trăit propriul episod de luare în greutate, acum 8 ani. Ca orice aproape orice femeie, după ce am trecut binișor de adolescență am descoperit natural că nu tuturor ne e dat un metabolism care să ne permită 3 deserturi pe zi, să ne facem pofta cu toate felurile de paste, sosuri, hamburgeri și sucuri acidulate pe care le găsim în cale. Adică de permis ne e permis orice, numai că pentru femeile ca mine asta vine la pachet cu asumarea unei alegeri: între bucuria de a savura mult și des toate cele de mai sus sau bucuria de a avea un corp pe care îl iubești, pe care îl hrănești conștient cu mâncăruri sănătoase și îl bucuri echilibrat cu câte o gurmanderie sau un desert, într-o singură porție moderată, poate de maxim două – trei ori pe săptămână.

Însă până să ajung la acest echilibru cu corpul meu, care acum poate fi scris într-o propoziție simplă, am trăit câteva zeci, ba chiar niște sute de dimineți în care trăiam ca și cum cineva ar fi apăsat sadic un buton de ‘repeat’. Același episod în fiecare dimineață – în vis aveam un corp suplu ca o floare în vânt și o greutate de numai 50 kg, îmi iubeam fiecare centimetru de corp și mă bucuram de fiecare bucățică a sa până când pas cu pas începea trezirea, gândurile mi se dezmorțeau și pas cu pas îi simțeam din nou picioarele, șoldurile, abdomenul, mâinile și chipul…toate mai voluminoase, și care aveau circumferințe de mult prea mulți centimetri.

Zilnic trăiam în primele secunde de trezire aceeași primă senzație de revoltă, că vreau să mă întorc la visul în care îmi iubeam corpul și nu la realitatea care pentru o femeie ca mine, obișnuită să își construiască identitatea și pe propria frumusețe (deh, în Moldova cam așa ne obișnuiesc J) era una chinuitoare.

Și totuși a-i putea spune că eu și Iby suntem telepatice, zâmbesc în timp ce scriu asta :). Chiar săptămânile trecute m-am rușinat puțin când mi-am dat seama că dimineață de dimineață, în ultimele săptămâni, obișnuiesc ca primul gest de după ce mă trezesc e să arunc o privire în oglinda din fața patului și să îmi fac un compliment în gând. Cred că tare puține lucruri pot să fie o recompensă mai frumoasă decât momentul când poți să îți spui cu sinceritate în gând (și de ce nu, chiar și cu voce tare) că ești frumoasă și îți ești dragă.

Mare bucuria să mă fi întors la acest sentiment cu mine și mai mare bucuria de a o sprijini pe Iby să facă același lucru.

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET - programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET – programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Iby – Călătoria mea

În săptămâna care a trecut, am fost la o nuntă foarte frumoasă. Am purtat aceea rochie minunată de care v-am povestit şi faptul că m-am simţit frumoasă în ea, a însemnat foarte mult. Am zâmbit toată noaptea, am strălucit şi….. am băut alcool. Mai mult decât beau eu de obicei. Au fost câteva shoturi care mi-au triplat fericirea şi am dansat până la şase dimineaţa. Știu, știu se pune ca trișat de la alimentația din program! 🙂

Iby, sufletul petrecerii, înainte de a rămâne însărcinată.

Iby, sufletul petrecerii, înainte de a rămâne însărcinată.

Nu am mai avut aşa noapte de cel puţin doi ani. M-am simţit mai tânără, mai energică şi nu în ultimul rând eram fericită! A doua zi m-am resimţit și vă spun sincer, a fost mai greu decât credeam. Alcoolul este ca şi zahărul pentru corpul nostru, dar atât de bine m-am simţit că nimic nu poate înlocui acel sentiment.

Corpul meu se transformă în bine şi acest lucru îmi dă o putere mentală imensă. Nu credeam că pot să mă iubesc din nou, şi faptul că mă simt bine în corpul meu echilibrează şi alte domenii din viaţa mea. Am împlinit doi ani de căsnicie. Doi ani în care s-au întâmplat foarte multe. În tot aceşti ani m-am schimbat mult. Am două fetiţe, am responsabilităţi, priorităţile mele s-au schimbat. Împreună cu trecerea timpului mi-am dat seama că stilul meu de viaţă va trebui modificat și el. Am avut doi ani care mi-au arătat că pot mai mult decât credeam.

Da, mă iubesc şi slăbesc, dar acest proces nu ar fi posibil fără echilibru mental. Trebuie să fii împăcată cu tine, trebuie să te focusezi pe plusuri şi nu pe minusurile tale, trebuie să trăieşti, să vrei, să lupţi, să zâmbeşti şi numai după toate acestea vei putea să şi slăbeşti. Da! Crede-mă că vei fi încrezătoare, te vei iubi, vei crede în propriile puteri şi vei putea face tot ce îţi propui. Puterea minţii este cea mai mare putere din corpul nostru.

De câteva zile nu mai simt nevoia să beau cafea după masă. Înainte obișnuiam să beau zilnic două cafele. Una dimineaţa şi una după-amiaza. Ambele cafele erau necesare, deoarece simţeam oboseală și stări de somnolență. De câteva zile pur şi simplu uit de cafeaua de după-amiază. Nu ştiu care este motivul, dar un lucru e sigur: nu mă simt obosită, nu îmi este somn. Cu planul de alimentație Reset de luna aceasta am început să mănânc foarte multe legume şi fructe şi am o energie mult mai mare decât înainte.

Încep să cred cu tărie într-un stil de viaţă sănătos, care ne salvează de multe boli şi dureri, care ne ajută să ne vindecăm atât psihic cât şi fizic. Dacă avem grijă să ne hrănim stomacul cu mâncare sănătoasă, automat şi sufletul nostru se hrăneşte cu optimism. Gândiţi-vă…când aţi avut vreodată chef de glume cu stomacul balonat? 🙂

Mai am doar 5 kilograme și mă reîntorc la cea mai frumoasă formă a mea. Dar să vedem ce îmi rezervă această călătorie pe ultima sută de metri. Rămâneți cu mine!

***

Alimentația urmată de Iby în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul online All-inclusive RESET.

Cumpără acum pachetul RESET cu 50% DISCOUNT și creează-ți corpul de vară pe care ți-l dorești.Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă în această vară. Număr limitat de pachete!

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.