Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp, Episodul 5

Postările din ‘Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp’ fac parte dintr-o serie de articole care documentează pas cu pas călătoriei Ibolyei în remodelarea corpului său după nașterea celor două fiice gemene ale sale. Iby este membră a comunității de membri Limitless Bacău, iar procesul de 3 luni este susținut într-un membership activ în programul online de slăbire Reset by Limitless dar și de o serie de conversații pe care Iby le are săptămânal cu Andra, fondatoarea programului și din care își extrage parte din motivația și curajul de a face pașii necesari către corpul suplu, sănătos și puternic pe care și-a propus să îl aibă din nou. Episodul 1 poate fi citit dând click aici,episodul 2 aici,episodul 3 aici iar episodul 4 aici.

Săptămâna 4

Iby: Săptămâna a patra este o săptămână a concluziilor. M-am cântărit și am constatat că acel cântar pe care îl credeam mereu stricat, de fapt e funcțional și cântărește în parametri normali. Numai eu nu vroiam să îl cred și de fiecare dată mă mințeam. Dar cântarul nu era stricat, gândirea mea era.

După ce am văzut rezultatele un lucru am să îți spun ție cea care îmi citești jurnalul: «Nimeni nu te va aduce pe tine înapoi la tine. Dar tu o vei putea face mereu, ori de câte ori va fi nevoie. Crede-mă.»

Dacă ar fi să numesc o singură trăsătură principală de care emană Iby, aceea ar fi bucuria, pofta de viață.

Dacă ar fi să numesc o singură trăsătură principală de care emană Iby, aceea ar fi bucuria, pofta de viață.

Andra – Vorba bună

Se împlinesc patru săptămâni de când lucrez cu Iby. Primele patru. Am început cu două săptămâni în care Iby nu a urmat o alimentație anume și nu a avut sportul ca parte a programului. Ținta noastră principală în aceste două săptămâni a fost să lucrăm împreună la convingerile și atitudinile pe care le are Iby față de corpul său. Să o pregătim mental pentru ce va urma. Am bifat mai multe exerciții de coaching și chiar am exersat împreună și meditația. Totul ca Iby să creadă din nou în puterile minții sale de a îndeplini ceea ce își dorește și în puterea corpului său la a se reîntoarce în forma de dinainte de sarcină. Lucru despre care atunci avea îndoieli serioase că ar mai fi posibil.

În plus, săptămână de săptămână, Iby a avut câte un obicei sănătos de integrat în programul său. În prima săptămână am lucrat cu obiceiul de a avea o masă o dată la 3 ore, ulterior am lucrat cu hidratarea suficientă și corectă dar și cu micile obiceiuri care nu o lăsau pe Iby să aibă un program sănătos de mese (ex. obiceiul de a bea cafeaua înainte de a lua micul-dejun). În celelalte două săptămâni Iby a început să urmeze alimentația primită în cadrul programului nutrițional Reset (slabestedestept.ro)

Într-una din diminețile trecute am primit un mesaj superb, era Iby care îmi scria:

Draga mea, eu îmi scriu jurnalul și am un zâmbet larg pe față după această lună. Sunt o învingătoare. Îți mulțumesc că îmi ești alături, mi-ai schimbat viața!

Uitându-mă la frumusețea evoluției lui Iby din aceste patru săptămâni mi-am reamintit că nu este puțin timpul pe care îl avem, ci în general este mult cel pe care îl pierdem. Crescând nu unul, ci doi bebeluși, ea a reușit să găsească timpul, energia și entuziasmul de a se uita la ea și la nevoile sale de a fi din nou fericită în propriul corp.

Experiența pe care am trăit-o până aici împreună cu ea mi-a dat curajul și convingerea că se poate ca o femeie să fie bine cu ea în orice circumstanțe.  Sigur că nu e simplu, dar ce lucru frumos care merită trăit din plin e vreodată simplu? 🙂

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET - programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET – programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Iby – Călătoria mea

Fără să mă înfometez, fără să mănânc numai lactate sau numai zeamă de legume, fără să gust numai salate și semințe am slăbit. Iar cea mai bună parte este că am slăbit sănătos.

Nici o noapte nu m-am culcat cu stomacul gol și gândindu-mă la fripturi savuroase, nici o masă nu am fost tristă uitându-mă în farfuria mea. Nici nu știu când nu m-am mai simțit ultima oară rău de la o masă, sau când trebuia să mă ascund în toaletă, nu am mai fost umflată sau fără energie după o masă așa cum mi se întâmpla deseori înainte.

De când am început programul am constatat că mă simt bine de la mâncare și de cele mai multe ori nici nu reușesc să termin tot din farfurie. Datorită gustărilor nici o masă nu este exagerată și niciodată nu depășesc limitele.

Eveline și Cristina, fiicele gemene ale lui Iby

Eveline și Cristina, fiicele gemene ale lui Iby

Înainte nu credeam că un fruct sau câteva caju pot avea un efect atât de bun asupra mea. Fructe mâncam numai dacă îmi era poftă, iar caju gustam doar la o petrecere sau în fața televizorului. Și nu mâncam doar 10 bucăți cât ar fi o gustare sănătoasă, ci poate și o pungă întreagă dintr-un foc.

De această dată cântarul mi-a arătat cu 3.8 kilograme mai puțin față de ziua 0 și până la urmă am recunoscut că nu cântarul este stricat, ci gândirea mea era. Acest rezultat mă bucură foarte, foarte mult. Poate că nu sunt multe kilograme în minus, dar numai eu știu ce muncă și ce efort am depus pentru acest rezultat. Chiar dacă e vorba de 3.8 kg, mă bucur la fel de mult ca alții la 10 kg.

A trecut o lună, am gândit și am mâncat sănătos. Am și slăbit dar îmi doresc mai mult, nu mă pot opri aici și nu vreau să mă limitez numai la mâncare sănătoasă. Trebuie să slăbesc frumos. De săptămâna viitoare voi introduce și sportul în programul meu. Deja simt o schimbare reală în felul în care mă simt în corpul meu, îmi sunt din nou dragă mie însămi. Însă imaginea va fi completă numai după ce voi prinde și sportul în programul meu.

Să îmi fie de bine! 🙂

***

Alimentația urmată de Iby în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul online All-inclusive RESET.

Cumpără acum pachetul RESET cu 50% DISCOUNT și creează-ți corpul de vară pe care ți-l dorești.Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă în această vară. Număr limitat de pachete!

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.