Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp, Episodul 6

Postările din ‘Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp’ fac parte dintr-o serie de articole care documentează pas cu pas călătoriei Ibolyei în remodelarea corpului său după nașterea celor două fiice gemene ale sale. Iby este membră a comunității de membri Limitless Bacău, iar procesul de 3 luni este susținut într-un membership activ în programul online de slăbire Reset by Limitless dar și de o serie de conversații pe care Iby le are săptămânal cu Andra, fondatoarea programului și din care își extrage parte din motivația și curajul de a face pașii necesari către corpul suplu, sănătos și puternic pe care și-a propus să îl aibă din nou. Episodul 1 poate fi citit dând click aici,episodul 2 aici,episodul 3 aici, episodul 4 aici iar episodul 5 aici.

Săptămâna 5

Andra: Șase ani și peste 5000 de persoane, din care mai bine de 4000 de femei. Atât a trecut de când mai multe ore pe zi mi le dedic muncii mele în industria ‘corpurilor frumoase’. În tot acest timp un singur lucru l-am văzut la fiecare dintre oamenii cu și pentru care am lucrat. Nevoia de a-și regăsi bucuria. Bucuria de a-și simți corpul ușor, sănătos și frumos. Bucuria de a putea fi prieten și de a te uita cu drag la omul pe care îl zărești în oglindă. Bucuria de a ști că meriți să fii iubit și mai ales bucuria pe care oamenii o găsesc atunci când își dau seama că ei înșiși se pot iubi din nou. 

Iby: Călătoria mea

Coborând scările de la sala de antrenament simțeam că mă lasă picioarele, pulsul meu încă nu își revenise la normal, dar starea mea de spirit era una mai bună decât mă așteptam. Aveam abonamentul în mână și mă simțeam foarte încrezătoare. Am făcut faimoasele pozele ”before” și mă uitam la ele lung… parcă se contura și mai bine scopul meu – trebuie să fac să dispară niște centimetri de pe mine, iar acesta e drumul cel bun. Tocmai am terminat primul meu antrenament.

Două zile a ținut febra musculară, două zile în care abia m-am putut așeza pe scaun. După aceste zile am făcut prezența iar la antrenament și voila! Focul se stinge cu foc – după al doilea antrenament febra musculară a încetat să mă mai chinuie.

30741105_2116268858606063_9052381984277397504_n

Bineînțeles a venit și Paștele și … ce gătim noi de Paște? Drob, miel, ouă, cozonac și ciorbe. Mi-am spus că nu voi gusta nimic din cele menționate. Apoi am vorbit cu Andra și ea mi-a zis că nu e nimic rău dacă mănânc drob sau carne de miel, dar că zahărul e nociv. Sfatul ei a fost binevenit și m-am înfipt într-o bucată de drob și carne de miel și surpriză! Nu am reușit să termin mâncarea din farfurie.

Acest lucru cred că datorează faptului că mănânc câte puțin și des. În anii precedenți pofta mea de Paște a fost imensă. Și acum am simțit nevoia de a mânca miel, însă fără să mă abțin intenționat, organismul meu a spus Stop. Toată perioada sărbătorilor am putut să mențin echilibrul și să nu exagerez cu niciun fel de mâncare. Sunt tare, tare mândră că pot spune asta 🙂

Acest moment a fost primul când mi-am dat seama că fiind mereu atentă la ceea ce fac, controlul poate deveni o normalitate și chiar un obicei plăcut. Eram obișnuită ca de sărbători să am farfurii bogate în fața mea, dar o lună de atenție a schimbat acest obicei și la un moment de slăbiciune corpul meu respectă regulile impuse de creier și mă atenționează. Minunat!

Răsplata săptămânii de această dată a fost un pahar de vin roze. Am savurat acel pahar și nu m-am simțit vinovată. A fost un pahar de vin meritat. Am băut pentru cinstea mea și pentru munca care mă așteaptă în continuare.

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET - programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET – programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Andra – Vorba cea bună

V-am mai spus în dățile trecute că poate eu sunt chiar mai câștigată decât Iby, din parteneriatul nostru. Sau cel puțin la fel de câștigată 🙂 În conversația cu ea, de săptămâna asta, mi-am amintit ce apreciez cel mai des la femeile din jurul meu – abilitatea de a se depăși, de a se descurca cu grație și mai ales de a evolua în orice situații le oferă viața. Și mai ales în situațiile care sunt oricum altfel, dar nu ușoare.

Deseori când punem capul pe pernă înainte de a adormi cu toate ne dorim să ne fie ușor. Lucrurile să se alinieze și să avem cu ușurință tot ce ne-ar face fericite: un corp frumos, o relație armonioasă, un job care să ne împlinească și prieteni care să ne iubească. Doar că în 99,999% din cazuri lucrurile funcționează pe dos. Crearea corpului pe care ni-l dorim, a relațiilor și prieteniilor și obținerea jobului de vis presupun să trecem și să depășim o serie de greutăți și obstacole.

Iby și fiicele sale.

Iby și fiicele sale.

Nici cele mai înțelepte dintre noi nu simt mereu o dificultate pe care o întâlnesc…ca pe o oportunitate de a crește. Mai ales când acea ‘greutate’ se traduce în 10 kilograme pe care le vedem în plus mereu în oglindă și de care ne amintim de cel puțin trei ori pe zi, atunci când luăm micul-dejun, prânzul și cina dorindu-ne ca ce avem în farfurie să ne și bucurie stomacul dar în același timp să ne facă să redevenim suple.

Dar vă spun din interior că Iby reușește. Reușește pe zi ce trece să facă din fiecare aliment pe care îl pune în farfurie, unul care să îi hrănească nu doar stomacul ci și stima de sine, reușește să se iubească centimetru cu centimetru pe zi ce trece mai mult. Și mai ales reușește să capete pas cu pas încredere că de aici înainte ea este stăpâna propriului corp și că orice fluctuație de greutate va mai avea, va găsi mereu calea către cea mai bună, sănătoasă și frumoasă variantă a sa.

Să ne fie tuturor într-un ceas bun și să ne molipsim de la ea! Merită.

***

Alimentația urmată de Iby în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul online All-inclusive RESET.

Cumpără acum pachetul RESET cu 50% DISCOUNT și creează-ți corpul de vară pe care ți-l dorești.Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă în această vară. Număr limitat de pachete!

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.