Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp, Episodul 7

Postările din ‘Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp’ fac parte dintr-o serie de articole care documentează pas cu pas călătoriei Ibolyei în remodelarea corpului său după nașterea celor două fiice gemene ale sale. Iby este membră a comunității de membri Limitless Bacău, iar procesul de 3 luni este susținut într-un membership activ în programul online de slăbire Reset by Limitless dar și de o serie de conversații pe care Iby le are săptămânal cu Andra, fondatoarea programului și din care își extrage parte din motivația și curajul de a face pașii necesari către corpul suplu, sănătos și puternic pe care și-a propus să îl aibă din nou. Episodul 1 poate fi citit dând click aici,episodul 2 aici,episodul 3 aici, episodul 4 aiciepisodul 5 aici iar episodul 6 aici.

Săptămâna 6

Iby: La unul din antrenamentele de săptămâna asta am ajuns printre primii în sală. Antrenorul era și el prezent, iar înainte de a începe ora s-a uitat la mine și mi-a zis: ”Ai mai slăbit, Iby!”. Bineînțeles zâmbea și degetul meu mic auzind cuvintele lui. Ați mai văzut un grup de copii în care numai un singur copil are o înghețată imensă în mână, iar toți ceilalți se uită la el? Da, acel copil eram eu și zâmbeam mai tare ca niciodată. La aceea oră de antrenament parcă am prins aripi. Mă simțeam o învingătoare.

Andra – Vorba cea bună

O bucată bună de vreme ce m-a preocupat cel mai mult a fost care e starea mentală cea mai eficientă, în care un om poate construi cea mai frumoasă variantă a corpului său. Și în consecință, care e atitudinea cea mai bună pe care antrenorii Limitless ar trebui să o aibă cu membrii comunității, cocktailul perfect de atitudini, ton, cuvinte, fermitate sau empatie care să funcționeze ca o scurtătură rapidă exact către cea mai înaltă motivație a celor cu care lucrăm.

'Deși pentru oricine o vede, principala trăsătură a lui Iby, care sare în ochi, este frumusețea, pentru mine mereu a fost bucuria, energia și deschiderea cu care trăiește totul.' - Andra

‘Deși pentru oricine o vede, principala trăsătură a lui Iby, care sare în ochi, este frumusețea, pentru mine mereu a fost bucuria, energia și deschiderea cu care trăiește totul.’ – Andra

Unul din marile trenduri în lumea fitnessului sunt programele în care tragi de tine până la capăt și chiar după capăt. Fără să stau prea mult pe gânduri aș spune că acestea sunt tipurile de antrenamente care fac cel mai des săli pline.

Zeci, sute, mii de persoane se îngrămădesc la cel mai dur antrenor al sălii. Unii dintre noi suntem chiar dispuși să trecem cu vederea sau să interpretăm sub un ton plin de umor cuvinte care altădată, în alt context, ne-ar fi sunat cu ușurință a insultă. Doar, doar, antrenorul în cauză ne va reda frumusețea pierdută și privire ceva mai prietenoasă și caldă pentru propriile forme. De câte ori funcționează asta cu adevărat?

De destul de multe ori funcționează. Doar că punctual. Și de multe ori prețul, în kilogramele recâștigate, poate să fie chiar mai mare decât kilogramele pierdute inițial. Și sigur, sunt și câteva persoane la care regula nu se aplică și ăsta e singurul mindset în care se pot remodela.

Firul roșu pe care l-am observat cu ușurință e unul singur: nu poți să construiești din resentiment, nerv, furie și presiune un corp pe care să îl iubești. Sau poți, dar fie costurile și resursele mentale pe care le vei consuma pe acest drum vor fi atât de mari și istovitoare, încât atunci când vei atinge targetul îți vei da seama că nu a meritat. Sau că vrei mai mult, că tot nu ești fericită cu persoana pe care o vezi în oglindă. Cel mai acut simptom al persoanelor care aleg această cale e că și atunci când centimetrul și cântarul înclină spre perfecțiune, privirea lor pare să le arăte cel puțin încă câteva kilograme care nu-i așa, că ar merge și alea date jos? 🙂

Dacă învățasem deja, ce am reînvățat în conversațiile cu Iby e că ce ne dorim cu toții, sau poate mai mult noi femeile, nu e un anume număr pe cântar. Am avut 51 de kilograme ani întregi fără să îmi iubesc formele o secundă, dorindu-mi mereu și alte multe îmbunătățiri. Ani mai târziu, am avut 58 de kilograme și m-am văzut fără cusur, iar kilogramele s-au evaporat fără să realizez. O minte senină poate fi de multe ori ingredientul secret care să îți aducă fericirea de a avea corpul mult dorit.

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET - programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET – programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Iby – Călătoria mea

Mi-am propus să am în program 3 clase diferite de antrenament, pe care le voi alterna. Deja am bifat două ore eficiente: Total body si Functional step. Acum că am început și antrenamentele, vreau să fac totul ca să construiesc corpul pe care mi-l doresc. Să îmi recapăt frumusețea.

Functional step a fost eficient. Am tipul de corp care acumulează grăsime de la șolduri în jos, așadar acest antrenament a fost potrivit. Cel mai mult am lucrat picioare, coapse și fese. Am simțit de multe ori că sunt la un pas de leșin, că mișcările sunt prea solicitante, dar după antrenament am știut că această clasă va rămâne obligatoriu în programul meu de sport deoarece se focusează fix la acea parte a corpului meu pe care imi doresc să o îmbunătățesc.

O poză chiar de săptămâna trecută cu Iby purtând prima rochie frumoasă pe care și-a cumpărat-o pentru a sărbători kilogramele deja pierdute, dar și aniversarea de 2 ani de căsnicie.

O poză chiar de săptămâna trecută cu Iby purtând prima rochie frumoasă pe care și-a cumpărat-o pentru a sărbători kilogramele deja pierdute, dar și aniversarea a 2 ani de căsnicie.

Înainte de Limitless nu am fost niciodată la antrenamente de grup, dar acum le-aș recomanda oricui. Am mai avut momente când am cumpărat abonament la sală și mergeam din când în când să fac mișcare, dar mereu singură. Făceam mișcare, dar nu creșteam niciodată doza de efort peste zona mea de confort. Schimbam aparatele des și nu mă focusam numai la un singur lucru. Dacă oboseam, luam pauze lungi, stăteam jos sau în cel mai rău caz întrerupeam antrenamentul și mergeam acasă.

Antrenamentele de grup sunt cu totul altceva, un câștig uriaș pentru forma fizică a unei femei. În primul rând trebuie să ai un antrenor bun, sever și serios. Dacă ai găsit antrenorul potrivit tot ce ai de făcut e să mergi la clasele lui de grup. Aceste antrenamente sunt ideale pentru cei care nu sunt destul de motivați să facă singuri mișcare și au nevoie de un impuls extra. Când vezi în jurul tău alte 15 persoane care nu se opresc și toată lumea ține ritmul, nu te vei opri nici tu. Antrenorul vede tot și îi e ușor să te motiveze. Nu e greu să observi singura persoană din grup, care nu se ține de ritm. Iar asta funcționează grozav pentru mine.

La antrenamentele de grup pe care le fac zilele acestea descopăr că limitele mele de fapt sunt numai niște obstacole. Ceea ce credeam eu limită de fapt era un confort, dat de surplusul de kilograme sau de neîncrederea în mine. La antrenamentele de grup mi-am dat seama că pot mereu mai mult decât aș fi crezut și nu există limite reale. La fiecare clasă fac mai mult decât înainte și acest lucru îmi dă încredere, putere și bucurie. Știu că am ales un antrenor (mulțumesc, Dani!) și un program potrivit, care nu numai mă ajută în procesul meu de a pierde în greutate, dar mi-a deschis și ochii.

Citeam numele kNOw LIMITS STUDIO și am crezut că înțeleg conceptul. A trebuit o lună și jumătate să înțeleg cu adevărat că trebuie să ai limite ca să nu mai fie limite. Înțelegeți? 🙂 Rămâneți cu mine.

***

Alimentația urmată de Iby în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul online All-inclusive RESET.

Cumpără acum pachetul RESET cu 50% DISCOUNT și creează-ți corpul de vară pe care ți-l dorești.Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă în această vară. Număr limitat de pachete!

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.