Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp, Episodul 9

Postările din ‘Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp’ fac parte dintr-o serie de articole care documentează pas cu pas călătoriei Ibolyei în remodelarea corpului său după nașterea celor două fiice gemene ale sale. Iby este membră a comunității de membri Limitless Bacău, iar procesul de 3 luni este susținut într-un membership activ în programul online de slăbire Reset by Limitless dar și de o serie de conversații pe care Iby le are săptămânal cu Andra, fondatoarea programului și din care își extrage parte din motivația și curajul de a face pașii necesari către corpul suplu, sănătos și puternic pe care și-a propus să îl aibă din nou. Episodul 1 poate fi citit dând click aici,episodul 2 aici,episodul 3 aici, episodul 4 aiciepisodul 5 aiciepisodul 6 aici, episodul 7 aici, iar episodul 8 aici.

Săptămâna 8

Iby: În weekend am participat la o nuntă. Înainte să plecăm eram îngândurată de o problemă deja cunoscută: cu ce mă îmbrac? Surpriza zilei a fost că o rochie cumpărată cu un an și jumătate în urmă mi-a venit perfect. Nu am cuvinte să vă zic ce am simțit! Îmi iubeam toate parțile corpului și mai mult de atât. M-am simțit recunoscătoare pentru tot și pentru toate și bucuria de a îmbrăca o rochie veche a fost mai mare decât mă așteptam. Am știut din nou că sunt o învingătoare. Nu a fost o săptămână ușoară, totuși. 

Iby – Călătoria mea

Am fost destul de haotică, am uitat să beau apă cât trebuie, am ajuns la sală numai de două ori, și pofta mea de mâncare era mai mare decât de obicei… În ultima perioadă am mâncat tot din farfurie și s-a mai întâmplat să pun și lapte în cafea. Da, a fost o săptămână grea, asta pentru că oboseala s-a acumulat și din acest motiv de multe ori uitam ce se întâmplă cu mine.

Atunci și acum. Cum arată Iby cu 12 kg în minus, în urma programului de slăbire online Reset.

Atunci și acum. Cum arată Iby cu 12 kg în minus, în urma programului de slăbire online Reset.

Într-o seară m-am încăpățânat și am zis ”Iby, ia pune mintea la contribuție și încearcă să îti amintești ce ai făcut azi!” Pffff… a fost foarte greu să reconstituiesc ziua respectivă, de fapt a fost un eșec total. Nu țineam minte ce am făcut și ce nu, câtă apă am băut, la ce oră am mâncat și cât. Îl întrebam pe soțul meu anumite detalii și numai cu ajutorul lui am reușit să îmi amintesc de lucruri foarte importante. Lipsa somnului este o problemă și mă afectează grav în anumite perioada. Știu că ar trebui să dorm mai mult, dar în această perioadă, cât fiicele noastre sunt încă mici, nu cred că este posibil. Voi încerca în continuare însă să rămân atentă și să nu mă las pe pilot semi-automat, lucru care știu că ar dăuna mult obiectivelor mele.

Dar cu toate acestea una din recompensele săptămânii a fost că am realizat că deja îmi sunt largi tricourile de fitness. Antrenorul mi-a și zis că nu am ce căuta cu tricouri atât de largi la sală. Eram foarte încântată de această observație.

La sfârșitul săptămânii m-am întâlnit și cu Andra, și cea mai mare recompensă pentru ultima perioadă a fost că după ce ea m-a văzut live a zis că am slăbit și că se vede enorm diferența. Oricine îmi spunea eram bucuroasă, dar când Andra zice, atunci e mai mult de bucurie. 🙂 Am primit drept cadou de la ea o carte cu titlul ”Spune pot și vei putea!”. Imediat ce am ajuns acasă am început să o citesc și citind-o am simțit că autorul îmi amintește de cele întâmplate cu mine.

În timp ce citeam eram recunoscătoare că m-am îngrășat și știam că fără aceste întâmplări nu puteam să aflu de ce sunt în stare, nu puteam descoperi puterea cea mai mare din mine, puterea minții mele. Eram recunoscătoare pentru orice centimetru din corpul meu și simțeam că inima mea nu a fost atât de deschisă de foarte mult timp. Și înainte iubeam oamenii din jurul meu, dar acum mă iubesc cu adevărat și pe mine, iar asta face diferența.

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET - programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET – programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Andra – Vorba cea bună

Citeam nu demult un studiu de psihologie asupra unui număr uriaș de persoane, care căuta să găsească o trăsătură psihologică care poate prezice succes în orice domeniu de viață. Una singură. Și se pare că într-adevăr au găsit un fir roșu, acela fiind reziliența. Cum s-ar spune…cel mai probabil e să reușească în viață, indiferent de ce și-ar propune aceia dintre noi care își antrenează mușchiul nerenunțării. Și aș mai adăuga eu, că tind să cred că vor reuși în acest antrenament cei care se antrenează să vadă fiecare obstacol doar ca pe o parte din joc, care nu face decât să facă totul mai distractiv. Căci ce ar fi un drum plat, fără nicio provocare, fără nicio întâmplare care să ne testeze? Nu prea există supereroi care să descopere cine sunt, fără să își fi trecute înainte probele de curaj și nerenunțare.

33386628_2133509746881974_2404741335648043008_n

Din culise vă pot spune, că Iby este și va rămâne un soi de femeie făcută dintr-o febră mentală de supererou a propriei vieți. Deja s-au scurs 12 kilograme în minus de când am început lucrul împreună și ăsta este cu siguranță un ‘simptom’ pentru teoria mea despre ea. Totuși, ceva ce nu pot pune în cuvinte care să vă convingă, este că eu știu că ea a fost făcută din această fibră chiar și la kilometrul zero al călătoriei sale. Pe parcurs doar și-a reamintit asta despre ea însăși, iar astfel rezultatele nu au ezitat să apară nici pe cântar.

Rămâneți cu noi!

***

Alimentația urmată de Iby în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul online All-inclusive RESET.

Cumpără acum pachetul RESET cu 50% DISCOUNT și creează-ți corpul de vară pe care ți-l dorești.Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă în această vară. Număr limitat de pachete!

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.