Fara raspunsuri corecte sau incorecte, doar raspunsuri prin care sa va cunoastem mai bine.

Asadar, va rugam sa raspundeti in totalitate subiectiv.

Testul de nutritie este adresat participantilor filialelor LIMITLESS, cat si persoanelor care fac parte din programul RESET.

Intregul continut al acestui chestionar este confidential si va fi folosit in unicul scop de a extinde cunostintele pe care echipa LIMITLESS le are despre preferintele nutritionale ale participantilor, pentru a crea planuri alimentare care sa se muleze cat mai bine pe preferintele si nevoile fiecarui membru al comunitatii.

Acordarea unui raspuns pentru fiecare intrebare si camp din acest chestionar este obligatorie si precede crearea si trimiterea catre destinatar a planului de alimentatie LIMITLESS.

Incepe chestionarul

1. Considerati ca in acest moment aveti un meniu compus din:

Alimente clasice, specific romanesti
Un mix care include in cantitati moderate atat alimente clasice, specific romanesti (legume, fructe de sezon, branzeturi si lactate romanesti etc) cat si din alimente exotice (fructe de mare, fructe exotice precum avocado, ananas, mango, nuca de cocos, ficat de cod, dorada, pesti oceanic etc)
Imi place sa experimentez des cu alimente atipice, exotice si bucatarii internationale, asadar meniul meu contine o proportie mai mare din aceste alimente decat din alimentele specific romanesti

2. Bugetul pe care l-ai cheltuit, in medie in ultimele 3 luni, pentru necesarul de alimente pentru 4 saptamani este (inclusiv pentru mesele luate in oras sau comandate de la firme de catering):

150 euro sau mai putin
Intre 150 – 250 euro
Peste 250 euro

3. Atunci cand iei masa in oras preferi:

Restaurantele cu mancare ‚gatita ca acasa’, restaurantele cu specific romanesc, steakhouse-uri
Restaurantele cu specific international care servesc combinatii atipice de alimente in feluri de mancare care pot fi considerate mai sofisticate decat media
Ambele in aceeasi masura

4. Am in bucatarie: wok, un storcator de fructe si legume prin presare la rece, cel putin o tigaie sau o tava cu strat ceramic, un aparat pentru gatire la aburi, un blender, un cantar pentru alimente, un set de caserole pentru depozitarea si transportul alimentelor, un recipient de tip shaker

Am o treime din instrumentele mentionate sau mai putin
Am intre o treime si jumatate
Am peste jumatate din instrumentele mentionate

5. In camara am urmatoarele: quinoa si alte tipuri de pseudocereale, unt de arahide, diverse tipuri de nuci, migdale si alune, diverse tipuri de seminte, ulei de masline extravirgin sau obtinut prin presare la rece, otet balsamic, ceai verde, suplimente cu ulei de peste, alte tipuri de suplimente nutritive.

Am o treime din alimentele mentionate sau mai putin
Am intre o treime si jumatate
Am peste jumatate din alimentele mentionate

6. In frigider am frecvent urmatoarele alimente: somon, orice specie de peste oceanic, creveti si alte fructe de mare, avocado, mango, ananas si alte fructe exotice, carne si oua de la pasari de curte, carne si branzeturi provenite de la animale crescute traditional si nu intensiv in ferme industriale, ulei din seminte de in, pasta de macese si/sau sirop de catina si alte tipuri de superalimente de origine vegetala.

Am o treime din alimentele mentionate sau mai putin
Am intre o treime si jumatate
Am peste jumatate din alimentele mentionate

7. Atunci cand mergi la cumparaturi de alimente, preferi sa cumperi:

Cantitatile de alimente de care ai nevoie pentru urmatoarele zile / urmatoarea saptamana
Prefer alimentele ambalate in cantitati mai mari dar care contin reduceri sau sunt incluse in oferte promotionale

8. Considerati ca o alimentatie sanatoasa este compusa predominant din:

Alimente romanesti crescute traditional, pe teritoriul Romaniei, consumate in sezon
Un mix echilibrat atat din alimentele romanesti dar si din alimente exotice, care contin nutrienti greu de procurat din alimentele clasice alimentatiei romanilor
O alimentatie in care predomina alimentele exotice de tipul pestilor oceanici, fructelor de mare, fructelor specifice zonelor tropicale ale lumii, o varietate cat mai mare de condimente si alimente din intreaga lume

9. Atunci cand alegi un restaurant in care sa iti serbezi ziua de nastere, sa organizezi evenimente importante pentru tine si familia ta (nunta, botez), sa organizezi o petrecere impreuna cu prietenii, sa iti petreci ajunul Anului Nou si alte evenimente speciale, preferi:

Restaurantele si localurile care au un meniu cu specific romanesc
Restaurantele si localurile care au un meniu cu specific international

10. Preferi ca in crearea planului tau de alimentatie sa fie prioritare: (ambele variante presupun planuri de alimentatie eficiente in ce priveste atingerea obiectivului de remodelare corporala)

Incadrarea intr-un buget moderat, accesul cat mai facil la alimente, un necesar cat mai mic de timp in pregatirea meselor
Gustul cat mai bogat, lipsa de monotonie si diversitatea alimentelor, un necesar cat mai mic de timp in pregatirea meselor
Nici una din variantele de mai sus nu este mai importanta decat cealalta. Prefer o pondere echilibrata din ambele

11. Exista vreo grupa de alimente pe care nu o consumati, fie din motive medicale fie din motive de filozofie nutritionala proprie? (*Important – programul LIMITLESS nu este compatibil cu dieta vegana, care exclude complet consumul din orice tip de alimente de origine animala.
**In cazul in care consumati toate grupele de alimente, nu bifati niciunul din raspunsurile de mai jos si apasati direct butonul "Next")

Carne si derivate din carne
Lactate
Oua
Peste
Altele

12. Aveti intolerante, alergii alimentare diagnosticate sau alimente contraindicate de medicul dumneavoastra? Daca da, va rugam sa le enumerati in campul de mai jos.Preferintele alimentare nu se pun la socoteala
(*Daca in prezent urmati o alimentatie de post, va rugam sa specificati de asemenea acest lucru in casuta de mai jos.
**Daca nu aveti intolerante, alergii alimentare sau altfel de exceptii, lasati acest camp necompletat si apasati direct butonul "Next")

13. Inaltimea dumneavoastra (in cm):

14. Greutatea corporala (in kg):

Greutatea corporala actuala:
Greutatea corporala dorita:

Ai ajuns la finalul chestionarului.

Iti multumim pentru participare!