INCA DE LA INCEPUT LIMITLESS A FOST

un program despre oameni

SI DESPRE REZULTATELE LOR.

FRANCIZA

LIMITLESS

Punctul de origine al ideii Limitless a fost observatia documentata a fondatorilor programului:

 “din 10 abonati ai unui club de fitness, un an mai tarziu, doar unul – maxim doi au rezultate reale in transformarea felului in care arata si se simt bine in propriul corp, adica o rata de succes de doar 10-20%.”

Pentru rezultate diferite era nevoie de o abordare diferita. Asa a aparut programul revolutionar care permite participantilor ca pe parcursul unei singure editii sa beneficieze de avantajele unei abordari personalizate, de motivatia antrenamentelor de grup, dar si de consultanta nutritionala integrata. O abordare holistica pentru o transformare holistica si, mai ales, de lunga durata.

CUM STIM CA FUNCTIONEAZA?

CLIENTI FERICITI SI CIFRE DOVEDITE.

La un calcul bazat pe fisele de evaluare ale persoanelor care au experimentat conceptul Limitless, rata de succes a programului este de aproximativ:

93% 

(intr-o perioada medie de trei luni),

comparativ cu rata de succes a unui program clasic de fitness de:

20%

ASTAZI

LIMITLESS

inseamna 5000 de clienti pentru care metoda a insemnat REZULTAT GARANTAT.

5K

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Quotes_small

Multa vreme am crezut ca greutatea face parte din mine si asa trebuie sa fie. Eram fericita ca am o famile si un copil sanatos, dar incepusem sa am indoieli ca am procedat bine fata de mine insami, nepasandu-mi cat si cand mancam. Insa, la un moment dat, m-am decis sa incerc o schimbare si m-am inscris in programul LIMITLESS. La modul cel mai sincer si fara nici o exagerare, LIMITLESS mi-a schimbat viata. Acesta este exact sentimentul pe care il am azi cand scriu aceste randuri.

BEATRICE, client franciza Bacau

Quotes_small

Acum simt ca am renascut, ca m-am vindecat de o boala grea, ca am gasit raspunsul framantarilor mele de o viata. In cele 5 luni de cand am inceput acest program, am testat echilibrul, disciplina si incet-incet le inglobez in viata mea si in viata familiei mele. Si simt ca este doar inceputul. Mai am inca 12 kg pana la obiectivul final dar nu imi este teama, stiu ca voi ajunge acolo curand.

MARIA, client franciza Limitless

Quotes_small

M-am “deschis” spre o altfel de viata. Ca feeling, este ca si cum inspiri si expiri usurat, bucuros, ca esti pe drumul cel bun. Finally! Cu fiecare kilogram pierdut, ma simt mai bine, mai aproape de mine insami, am eu o vorba: “cu fiecare kilogram in minus ma intregesc”. Am avut incredere in program, iar in schimb am primit numai chestii bune.

ANA, client franciza Limitless

AVANTAJELE

FRANCIZEI

entry fee-ul unei francize Limitless pornește de la 3000 euro, sumă integral recuperată de francizat încă din prima lună de activitate.

vizita de suport si consultanta din partea staff-ului Limitless, pentru cresterea performantei programului Limitless

acces la kiturile de nutritie inteligenta dezvoltate lunar de specialistul Limitless + seminariile de nutritie desfasurate lunar online

asistenta continua a echipei Limitless pentru organizarea de evenimente locale de nisa si cresterea productivitatii

formarea personalului de management in strategii de business development si marketing strategic

optimizarea fidelizarii si monetizarea suplimentara a bazei de date de clienti deja existente

diversificarea serviciilor oferite de propria sala de fitness si diferentierea de restul concurentei printr-un serviciu inovator cu un branding revolutionar

formarea antrenorilor selectati pentru implementarea programului in utilizarea tool-urilor Limitless dar si in client psychology, customer service, social media for fitness si campanii de sales personalizate teritoriului tau

organizarea de evenimente locale, cu suport Limitless, pentru comunitatea ta de clienti (access la cele mai noi trenduri din industria de fitness) – minim 2 evenimente locale/an

exclusivitate teritoriala si acces permanent la cele mai noi tendinte din industria de fitness

cea mai mare productivitate per ora, pentru un antrenor

suport in generarea de noi clienti, care dupa iesirea din programul Limitless se vor converti in abonati ai gym-ului tau

CROSSING BOUNDARIES:

OUR EVERYDAY SPECIALTY.

Detalii nelimitate despre franciza Limitless la

Limitless, pe langa faptul ca este cel mai cool si mai eficient program de remodelare corporala de pe piata romaneasca, e mult mai mult decat un mix clasic de antrenamente si nutritie inteligenta. In comunitatea Limitless oamenii experimentează cele mai frumoase, interesante și intense momente în drumul lor spre obiectivele stabilite.

Motivul pentru care am ales franciza Limitless? Pentru acel moment unic cand vezi bucuria unui om in momentul în care reuseste sa aiba forma si conditia fizica mult dorita. Pentru că Limitless schimba nu doar corpurile celor cu care lucram, ci transforma vieti.

RARES,
client franciza Brasov

Franciza Limitless este o investitie care isi merita din plin banii. O detin in Bacau de mai bine de 3 ani, inca de la stadiul de testare pe piata din Romania. Am crescut alaturi de echipa Limitless, iar cand a fost transformata in franciza nu am ezitat sa platesc taxa de preluare a ei.

In Bacau dezvoltarea sa a fost foarte rapida, datorita rezultatelor grozave pe care le-au avut membrii comunitatii. E un business ce poate fi dezvoltat foarte frumos pe plan local si national, motiv pentru care o recomand cu toata increderea.

DANI,
client franciza Bacau

Viitorul tau este

Fa partea din reteaua de francize Limitless si beneficiază de resurse importante strategice si de marketing, care impreuna cu tool-urile si evenimentele noastre te vor diferentia definitiv de competitia ta. Alege Limitless – cel mai eficient program de remodelare corporala din piata romaneasca de fitness.

Află mai multe informatii aplicând ACUM: