WANTED: oportunitate colaborare pentru antrenorii din toată țara

Până pe 20 octombrie suntem deschiși aplicațiilor pentru noile parteneriate la nivel național. Căutăm coordonatori care să înființeze filiale ale programului în Constanța, Timișoara, Craiova, Alba Iulia, Târgu Mureș, Suceava, Ploiești, Galați, Baia Mare, Chișinău, Buzău dar și alte orașe în care nu există încă filiale LIMITLESS.

postare-fs

Vrei să îți dezvolți cariera în fitness și să ai propriul tău business? Îți dorești ca în următorii ani să îți crești imaginea și să fii unul din cei mai reputați antrenori din orașul tău? Îți dorești să crești și să evoluezi profesional făcând parte dintr-un proiect cu extindere națională? Dar mai ales, răspunsul tău la întrebarea – Ce îți place cel mai mult la meseria ta – este ‘bucuria oamenilor atunci când au rezultatele dorite’?

Scrie-ne astăzi la afiliere@iamlimitless.ro și află cum poți fi coordonator al propriei filiale LIMITLESS, în orașul tău. 

Cinci beneficii pe care le ai, în calitate de antrenor/ coordonator LIMITLESS:

 •  Vei avea propriul tău proiect (filialele sunt exclusive), în care vei avea libertatea și beneficiile unui persoane care e propriul său șef . Pe de altă parte, noi ne ocupăm să nu ai dezavantajele unui owner de business, oferindu-ți toate instrumentele și cunoștințele de care ai nevoie, astfel încât filiala ta să aibă o dezvoltare cât mai rapidă și mai lină.
 •  Comunitatea LIMITLESS este poate printre cele mai loiale și dedicate comunități de membri pe care le poate avea un program de wellness. Proiectul nostru e în primul rând unul despre oamenii cu care lucrăm.
 •  Programul e deja unul testat cu succes pe o comunitate de peste 3000 de clienți în București și a beneficiat deja de teste Beta pentru sistemul de afliere în provincie, astfel încât rata de eroare să fie cât mai mică.
 • Afiliază-ți brandul tău personal cu brandul LIMITLESS, și te vei diferenția de restul pieței la nivel local. Programul nostru este unul care deja are notorietate și de asemeni deține cea mai mare rată de succes din programele românești (peste 93%).
 •  Vei avea acces la cursuri de formare și know-how, care te vor ajuta să te dezvolți personal și să îți crești întreaga carieră și vei lucra într-o echipă națională formată din specialiști foarte bine pregătiți atât pe partea de antrenamente, nutriție, cât și business, vânzări sau psihologia clientului.

limitless-colaj

Cu ce ne dorim să vii tu:

 •  o pasiune reală, asumată și de lungă durată pentru propria meserie
 • dedicarea și răbdarea, dorința și bucuria pentru lucrul cu oamenii. Și musai vrem să ai în ADN dedicarea 100% pentru rezultatele comunității tale.
 •  dorința de a face parte din proiectul nostru pe termen lung. După ce vom începe să lucrăm împreună își vom aduce multe oportunități de a te dezvolta personal și profesional, însă ne dorim să avem un parteneriat la fel de dedicat de ambele părți.
 • plăcerea de a munci. Chiar dacă proiectul nostru necesită resurse de timp moderate ne dorim ca orele pe care le investești în proiect să fii implicat cu totul, iar dacă periodic vom avea inițiative care vor necesita și eforturile tale, asta să te monteze să facem echipă împreună pentru a le duce repede și bine la bun sfârșit.
 • dorința și capacitatea de a fi propriul tău șef, dar unul care își asumă atât câștigurile din acest statut cât și greșelile. Un specialist care știe, poate și vrea să ne fie un partener de încredere.
 • dorința de a învăța lucruri noi și flexibilitatea de a te adapta la un stil de management eficient.
 • și probabil cel mai important lucru e înțelegerea faptului că proiectul LIMITLESS nu e un proiect despre fitness. E un proiect despre oamenii pentru care lucrăm, iar antrenamentele, planurile noastre nutriționale, seminariile noastre samd sunt doar instrumentele de care ne folosim.

Cere azi mai multe detalii la afiliere@iamlimtless.ro! Procesul de recrutare pentru următorii 6 coordonatori se desfășoară pe parcursul lunii octombrie, însă odată selectat un coordonator pentru unul din orașe, acesta deține exclusivitatea și oportunitatea de colaborare pe orașul respectiv se închide. 

READY TO TAKE THE LEAD IN THE FITNESS INDUSTRY? BE UNRIVALED! 

Proiect endorsat de Fitness Scandinavia

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

 • Mirea Daniel

  October 13, 2016

  Sunt posesorul unei baze sportive in orasul Bals jud. Olt si sunt interesat de asa ceva.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.