4 Festivaluri de Fitness

Având în vedere recenta participare a echipei Limitless în cadrul Convenției Internaționale de Fitness de la București, am pus cap la cap o listă cu câteva festivaluri de fitness din întreaga lume. Nu numai că aceste evenimente sunt o ocazie perfectă pentru a te pune la curent cu cele mai noi tendințe din industria de wellness și de fitness, ci și o oportunitate de a adauga pe lista ta destinații turistice inedite, care te vor ajuta să îmbini utilul cu plăcutul. În plus, cele 4 festivaluri alese sunt dovada clară că vacanțele nu sunt un motiv pentru a renunța la stilul de viață sănătos. So here we go:

 

  1. Dubai Fitness Expo, Dubai, noiembrie

fitness dubai expo

© S Pakhrin

Structurat pe 5 categorii, și anume educație (semiarii și workshop-uri), performance (cursuri), competiție (în care intră clase demonstrative și cursuri), kids (evenimente sportive dedicate celor mici) și the live show zone, acest festival reunește cele mai importante personalități din lumea fitnessului mondial.

Cu un program solicitant și plin de provocări, Dubai Fitness Expo este ocazia perfectă pentru a te bucura de sport și de shopping în același timp.

 

  1. Soul Circus, The Cotworld, august

 

Avantajul de a avea un festival departe de aglomerațiile urbane constă în faptul că ai ocazia de a cunoaște mai bine invitații festivalului, dar și posibilitatea de a lega relații mai aproapiate de ceilalți participanți. În plus, Soul Circus este un festival de yoga, așadar ce locație mai bună pentru a îți reface legătura cu propria persoană decât mijlocul naturii. Conceptul festivalului se bazează tocmai pe acest fapt, iar participanților le este asigurat în prețul biletului și un loc de camping pe toată durata festivalului.

 

  1. BeFit, Londra, aprilie

festival be fit

© HealthGauge

Desfășurându-se în fiecare an la finalul lunii aprilie, BeFit este unul din cele mai mari evenimente de fitness cu o filosofie feministă. Iar asta pentru că acest eveniment este organizat de femei pentru femei. Pentru al IV-lea an consecutiv, BeFit reunește influenceri de renume din lumea fitness-ului și participante energice și foarte entuziaste în cadrul unui eveniment al cărui program oferă câte ceva indiferent de preferințe sau de gusturi. Girl & Women Power at its best.

 

  1. Boryeong Mud Festival, Boryeong, Corea de Sud

 

Acest festival a fost început de o companie farmaceutică din industria de cosmetică în momentul în care au dezvoltat o nouă linie de produse bazate pe proprietățile argilei și noroiului din împrejurimile orașului Boryeong.

Renunțând la ideea de publicitate convențională, festivalul a început în birourile unei companii de advertising care a sugerat acest eveniment pentru promovarea noii linii de produse. De acolo, povestea a devenit unul din cele mai așteptate și mai distractive festivaluri din Coreea de Sud și nu numai.

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.