Limitless – welcome to my life!

A trecut mai bine de o săptămână de când am intrat în frumoasa comunitate Limitless și deja au apărut rezultate. Știu, pare de necrezut! Cât poți să slăbești într-o săptămână ? Da, se poate – dacă ești disciplinat, transpiri la antrenamente și ai febră musculară, ești pe drumul cel bun. Desigur, nu vă așteptați să fi slăbit 5 kg, dar s-au dus aproape 2.

În plus, de pe 14 februarie mă simt mult mai bine. Mă trezesc mai veselă, cu mai multă energie ca înainte, nerabdătoare să-mi fac micul dejun și să pregătesc celelalte mese ale zilei. Entuziasmul meu molipsitor l-a determinat și pe Alex (prietenul meu) să dea mai multă atenție alimentației.

Din păcate, de puține ori ne gândim cu adevărat la ce mâncăm. Din cauza stresului zilnic uităm să ne gândim la noi, să avem grijă de corpul și mintea noastră. În plus, job-ul și viața agitată ne împing să facem alegeri greșite. Din fericire, planul alimentar primit este instrumentul perfect pentru a face primii pași pe drumul cel bun. Inițial am fost sceptică când am vazut cât de bogate sunt mesele și nu am crezut că pot mânca atât de mult. Dar am constatat că un stil de viață activ presupune un consum mai mare de energie. Pe scurt, am ajuns la concluzia că mi se face foame destul de des și că nu pot renunța nici măcar la cele 2 gustări. Mă străduiesc să respect în totalitate conținutul meselor și mi-a ieșit până acum. Mi-am propus să fac exerciții zilnic, să dau tot ce pot la antrenamente și să mănânc bine. Am tot sprijinul antrenorilor și stiu că voi reuși.

Mă bucur mult și de susținerea celor din jur. Nu mă așteptam ca prietenii să reacționeze în număr așa de mare. Zilnic sunt întrebată cum mă simt, cum stau cu determinarea, cum e la antrenamente. Mă încurajează să fiu perseverentă și corectă cu mine. Cei din jurul meu reușesc să mă stimuleze mai mult decât aș putea să o fac eu singură.

Ar fi nedrept dacă aș rezuma experiența LIMITLESS la o serie de antrenamente dure și de mese atent calculate. Descrierea completă ar trebui să includă în mod obligatoriu și ideea de comunitate. Cu alte cuvinte, mă bucur de fiecare moment petrecut în familia celor care aleg să-și depășească limitele, iar asta mă energizează și mă motivează să realizez ce mi-am propus. Sunt nerabdătoare să văd ce rezultat voi avea și săptămâna viitoare.

Până atunci, fall in love with taking care of yourself.

Anca este membră a comunității Limitless Iași.

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.