Convenția Internațională de Fitness
Cu opt zile înainte de cea de-a VII-a ediție a Convenției Internaționale de Fitness de la București, care se va desfășura între 22 si 23 aprilie la RIN Grand Hotel, o parte din antrenorii Limitless dezvăluie câteva din motivele pentru care acest eveniment ar trebui să se afle în calendarul tuturor celor interesați de fitness.
Clasa Limitless va avea loc pe 23 aprilie, începând cu ora 12:45.
.
- Care sunt pentru tine ingredientele esențiale ale unui antrenament Limitless? De ce?
Iulian Macarii: Energia, disciplina și creativitatea. Combinate, aceste ingrediente oferă clienților o experiență de neuitat, iar antrenamentele sunt eficiente și sigure.
Daniel Dinu: În antrenamentele Limitless trebuie să te implici 100% pentru că așa îi vei determina și pe clienți să își atingă obiectivul. Dacă ar fi să enumăr ingredientele esențiale ale unui antrenament Limitless, aș opta pentru implicare, motivație, pasiune și plăcerea de a lucra cu oamenii.
Ruxandra Iancu: Ingredientul principal: PLĂCEREA. Mai sunt: CALITATEA în prim plan, apoi CANTITATEA . MOTIVAȚIA SĂNĂTOASĂ și ceva MUZICĂ DE CALITATE:). Dar aș zice că PLĂCEREA este esențială. Dacă ceva nu îți place și nu te atrage, nu va dura.
Daniel Doroftea: Adaptabilitatea, motivația si ”spiritul de sacrificiu”. Prin prezența celor 2 antrenori crește adaptabilitatea exercițiilor la nevoile fiecărui participant, dar și posibilitatea de a-i motiva mai bine, de a-i determina să ofere ce au mai bun la antrenamente. Cei mai mulți dintre membrii Limitless au dat dovadă de un ”spirit de sacrificiu” foarte mare, parcă odată ce intri în această comunitate te adaptezi imediat mediului inconjurător și faci tot posibilul să te autodepășești.
.
- Care sunt acele aspecte care fac din Convenția Internațională de Fitness de la București un MUST pe lista de evenimente a celor interesați de fitness?
Iulian Macarii: Prezența unor antrenori de talie internațională, atmosfera generală, latura fun a evenimentului.
Daniel Dinu: Este cel mai mare și complex eveniment de fitness din România unde poți experimenta diverse stiluri de antrenament și îți poți îmbogăți bagajul de cunoștințe.
Ruxandra Iancu: Este cel mai mare fenomen de fitness anual! Acolo ne putem face cunoscută munca, putem cunoaște munca altora. În plus, participanții beneficiază de prezența unor master-traineri din întreaga lume, care vin special să împartă cu noi din știința lor.
Daniel Doroftea: Prezența la eveniment a unor traineri de top ce ne vor împărtăși din experiența lor, o gamă largă de activități disponibile la eveniment (unele dintre ele nici nu se regăsesc în sălile de fitness de la noi sau se regăsesc într-o pondere foarte mică) și atmosfera electrizantă, specifică unui astfel de eveniment.
.
- Care a fost cel mai important moment/întalnire pe care Convenția Internațională de Fitness de la București a reușit să-l faciliteze/intermedieze?
Iulian Macarii: Întalnirea cu Matthew Griffiths.
Daniel Dinu: Prima participare în cadrul Convenției ca antrenor Limitless.
Ruxandra Iancu: Acum doi ani am facut cunostință pentru prima dată cu o clasă Limitless:)
Daniel Doroftea: Nu cred că a fost un singur moment sau unul pe care să îl consider cel mai important. Dacă ești pasionat de fitness ai șansa să întâlnești profesioniști desăvârșiți în domeniu, antrenori care să te inspire și să îți marcheze evoluția.
.
- Cum anume reușești să îi determini pe ceilalți să îți urmeze exemplul în sala de antrenament?
Iulian Macarii: Sunt foarte bine informat și mereu bine dispus.
Daniel Dinu: Îmi place să lucrez cu oameni, să îi ajut și încerc mereu să le dau sfaturi și exemple despre persoane care au reușit.
Ruxandra Iancu: Încerc (și sper că reușesc) să creez o atmosferă destinsă, cu fermitate, dar și permisivitate. Clienții mei se simt în primul rand acceptați, se simt bine, iar în felul acesta deprind plăcerea de a veni la sală și înțeleg că sportul are nevoie de timp ca să dea rezultate. 🙂
Daniel Doroftea: Prin atitudine, energie, comunicare și încurajări.
.
- Care sunt acele lucruri care fac diferența între un antrenor bun și un antrenor Limitless?
Iulian Macarii: Antrenorul Limitless are suportul unei întregi echipe.
Daniel Dinu: Consider ca diferența e făcută de implicarea antrenorului 100% așa încât fiecare membru să își atingă obiectivul propus.
Ruxandra Iancu: Eu pot spune doar că un antrenor bun se reflectă în rezultatele pe care le au clienții lui!
Daniel Doroftea: În primul rând, un antrenor Limitless trebuie să dețină un set aptitudini și cunoștințe în domenii conexe. Programul Limitless oferă membrilor o abordare holistică, iar antrenorul este o parte foarte importantă. Un antrenor bun este de cele mai multe ori orientat doar pe partea de antrenamente, dar abordarea necesară unui proces de remodelare corporală este mult mai complexă. Antrenorii Limitless acordă o atenție crescută detaliilor care pot să facă diferența și pun foarte multă pasiune în munca depusă.