E simplu să îți asculți primul mușchi obosit. Ia să văd când nu mai pot!

Larisa nu e primul membru Limitless care ne-a povestit că procesul de remodelare a propriului corp e în mare parte o muncă de interior, și mai puțin una de exterior. Și că cel mai prețios Before & After e cel legat de felul în care te simți în propriul corp și felul în care ți se reconfigurează stima de sine. Când începi să nu te mai placi atunci când te vezi în oglindă sau în poze, e până la urmă tot o formă de dragoste de sine. Înseamnă că îți pasă și că știi deja că primul loc în care trebuie să te simți confortabil e corpul tău, și nu canapeaua din propria sufragerie sau la masa de prânz.’ ne-a spus ea.

Totuși Larisa este cu siguranță primul membru al comunității noastre care ne-a povestit cum a făcut tot ce se putea ca să își atingă rapid obiectivele. Chiar și atunci când acest ‘tot’ a însemnat să tragă un pui de somn în cabinetul de masaj al sălii de fitness ca să se recupereze între antrenamente și să aibă propriul său loc în frigiderul antrenorilor în care să își depoziteze caserolele cu mesele Limitless deja gătite.

În doar două săptămâni de disciplină adevărată m-am pus pe drumul corect și într-o ediție de program, am dat jos 4-5 procente de grăsime așa că mi-am atins obiectivul. În prima săptămână de program am făcut curat în casă și am aruncat toate alimentele care nu erau ce trebuia și a funcționat. Sentimentul acela pe care îl aveam de fiecare dată când reușeam să nu cedez a funcționat ca un upgrade inclusiv din punct de vedere psihic.

Atunci când ne punem în minte să resetăm felul în care arătăm și în care ne simțim în propriul corp, fiecare din noi are propria rețetă care funcționează. Pentru unii dintre noi poftele sunt controlate mai ușor dacă ne permitem să gustăm o gură din prăjitură la care poftim doar ca să ne amintim că nici măcar nu e atât de bună pe cât ne-o aminteam, iar pentru ceilalți funcționează de minune să ne abținem complet.
Larisa Larisa face parte cu siguranță din a doua categorie, dat fiind că preț de câteva luni nu numai că a pus lacătul pe orice conținea zahăr, ba nici măcar o banană nu a gustat știind că este unul din fructele cu cel mai mare conținut de zahăr. Când am întrebat-o care a fost sursa aparent inepuizabilă pentru o astfel de motivație, ne-a răspuns zâmbind Nu cred în acumularea frustrărilor din cauza restricțiilor nutriționale. Singurul adversar real e propriul gând, planul de alimentație nu poate fi decât prietenul tău. Dacă vrei un desert e ok, dar asumă-ți că TU vrei dulcele acela.’ 

 

În plus se pare că motivația sa s-a alimentat și din faptul că odată cu intrarea în program fericirea a venit, se pare, din multe direcții. ‘La început m-a ținut motivată energia antrenorilor, Rareș și Raluca (antrenorii programului din LIMITLESS Brașov). Ei m-au făcut să cred că pot să am rezultate, când mie voința îmi cedase. Și ușor, ușor mi-am dat seama că dintr-un simplu membru al sălii de fitness am ajuns să fiu un model de urmat pentru cei din jurul meu. La asta s-a adăugat sentimentul de bine pe care îl aveam atunci când nu cedam tentațiilor, și fericirea care venea în mod natural, pe baze fiziologice, după fiecare antrenament. Cred că dacă oamenii ar putea gusta din aceste senzații chiar și pentru o oră, ar începe propriul drum de remodelare corporală de a doua zi și nu s-ar mai opri. Nu e necesar să faci 5 ore de sală ca să ai rezultate. Dacă mănânci corect, mare parte din drum e deja făcut.’

Cu un mix de autodisciplină exemplară, înțelegere și acceptare a propriilor nevoi și o determinare scoasă ca din filmele cu super-eroi, Larisa, membră a comunității LIMITLESS Brașov, și-a atins obiectivele și a obținut un corp ultra tonifiat cu o viteză uluitoare. Dar cea mai valoroasă lecție cu care am plecat din conversația cu ea n-a fost una legată de disciplina cu care și-a urmat programul de antrenamente și alimentația, ci mai degrabă una legată de faptul că în ea am văzut exemplul cuiva a cărui voință s-a transferat într-un mod pe care încă nu l-am descifrat din fibra musculară în tot restul persoanei sale. E greu să schimbi chiar și câteva replici cu Larisa și să nu simți cum te molipsești aproape fizic de entuziasmul său.

Să ne fie de bine și cu inspirație tuturor!

 

 

 

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.