Cel mai frumos cadou

Cu fiecare ocazie festivă în cadrul căreia s-a încetățenit obicieul unui cadou am fost întrebată de prieteni ce îmi doresc, iar răspunsul meu nu a ezitat niciodată să apară: “20 kilograme în minus”, Râdeau, crezând că este o glumă și reveneau cu întrebarea. Însă eu vorbeam foarte serios, știind că sursa liniștii mele va fi sentimentul de mulțumire cu mine însămi.

De ce 20kg? Pentru că sarcina și statul acasă, precum și mâncatul pe fond nervos în perioadele dificile au favorizat luarea în greutate. Schimbarea s-a produs treptat, pe nesimțite. Nici nu știu când s-au adunat kilogramele.

Am făcut cunoștință cu LIMITLESS într-o zi de sâmbătă. Era vorba de o ședință demonstrativă: două antrenamente energice și seminarii, intercalate cu gustări delicioase. Am simțit încă din primele momente că aici ar fi startul organizării mele. Condiția mea fizică nu era strălucită.

Înainte de înscrierea în program, încercasem să fac mișcare acasă (în jur de 30 minute pe zi). În ultima perioadă chiar simțeam că devenisem stăpână pe antrenament. Totuși, cuvântul ,,regresie” din cadrul exercițiului îmi tăia din avânt. Se pare că nu mă împac deloc cu acest cuvânt. Îmi transmitea că nu pot, cobor, pic, nu sunt bună. Nu e de mirare că m-am împrietenit mai bine cu modificarea exercițiului.

Deși eram în toiul pregătirilor, mi-am notat data de 23 decembrie în calendar. Ocupată cu rutina zilnică, îi dădeam de mâncare fetiței mele. În plină agitație a pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă am primit un telefon de la Radu. Avusesem ocazia să-l mai întâlnesc de două ori, așa că eram doar urechi.

bursiera cluj 3

Mi-a dat minunata veste că anul 2017 va începe cu schimbarea mea! A mea? Da, chiar despre schimbarea mea era vorba. Încremenisem. Creierul meu procesa cu greu, dar l-am ascultat până la capăt. M-a cuprins un val imens de emoție și am început să plâng. Plângeam deoarece toate planetele din Universul ăsta fain s-au aliniat să-mi împlinească dorința.

În sfârșit, era vorba despre mine. Despre cele 20 de kilograme în minus pe care mi le-am dorit în repetate rânduri. De foarte mult timp nu mai fusese vorba despre mine. Mă lăsasem undeva pe ultimul loc, mai ales de la apariția noului membru al familiei noastre.

Anul 2017 începuse să arate roz. După o lungă perioadă, am început să ies din casă special pentru mine. Destinația? Sala de antrenamente. Am debutat în forță, cu mult (foarte mult!) entuziasm, la fel de multă traspirație, întrebări despre nutriție și asistență constantă din partea antrenorilor. Am înțeles că organizarea și planificarea unei vieți sănătoase sunt cheia succesului. De asemenea, alte două ingrediente la fel de importante sunt răbdarea de a-ți descoperi propriul corp și, mai ales, dorința de a-ți depăși limitele.

Mi-am acordat timpul necesar pentru a slăbi în propriul ritm. Mi-am propus să fiu conștiincioasă și sinceră cu antrenorii mei și să dau tot ce pot! Mă voi focaliza pe cât mai mulți centimetri în minus și pe un tonus muscular bun.

Însă cea mai importantă realizare de la întâlnirea cu LIMITLESS este legată de conștientizarea unui lucru vital: kilogramele sunt o unitate de măsură tare nedreaptă cu interiorul tău. Lucrând la schimbarea mea, am ajuns să fac din nou cunoștință cu mine însămi. Fusesem absentă o perioadă. Pentru ca cei din jurul tău să fie bine, e necesar ca tu însăți să fii bine.

Anca este membră a comunității Limitless Cluj.

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.