Limitless reloaded

Am început un nou an și odată cu acesta au venit și noile rezoluții. Ce îmi doresc eu pentru mine, ce așteptări am de la „Eul” din 2017?

Îmi amintesc cum în ultimii ani, la fiecare 1 Ianuarie, aveam ca obiectiv principal să slăbesc și cum în fiecare an numărul de kilograme creștea invers proportional cu gradul meu de motivație… Gândul ăsta mă face acum să zâmbesc și zâmbesc pentru că anul acesta știu că va fi diferit, știu că pot pentru că deja am reușit în cea mai mare parte!

În aproape două luni de pauză m-am „luptat” cu vacanța și bunătățile de sărbători, mai apoi cu tot felul de vizite pe la părinți și rude însoțite de porceli care mai de care mai delicioase si mai pline de calorii! Ca să nu mai vorbesc de perioada aglomerată care a urmat la serviciu în luna Ianuarie! Toate astea au venit la pachet cu veșnica scuză a timpului scurt care niciodată nu îmi ajunge și m-au făcut din nou să pun cântarul undeva departe, fiindu-mi groază să mă urc pe el de teama constatării că am muncit degeaba în cele 4 ediții Limitless din 2016.

Trebuie să explic cum în astea două luni nu m-am abținut de la nimic… chiar nimic! Și mișcarea am rezumat-o la mersul pe jos 10-15 minute pe zi (la nevoie – cum spune medicul). Și cu toate astea metabolismul meu și-a făcut treaba cu grație! M-am întors în sala de antrenament șiiii…. Surpriză!!! La evaluare am constatat cu maximă satisfacție că numărul de pe cântar nu crescuse absolut deloc ?!

Iată, deci, pentru sceptica din mine o dovadă palpabilă, vie, a modului în care Limitless mi-a schimbat viața! Așa am decis să revin și să scap ușor (dar sigur!) de kilogramele în plus pe care le mai am.

Am așteptat cu sufletul la gură noul plan alimentar și prima întâlnire cu antrenorii. Eram nerăbdătoare să mă simt din nou mândră de mine pentru că rezist la un întreg antrenament și pentru că îmi alimentez corpul așa cum trebuie, îmi era dor de disciplina pe care o adusese Limitless în stilul meu de viață și pe care nu am reușit în totalitate să o mențin.

Prima sesiune în sală din ediția asta a fost fix de Ziua Îndrăgostiților ? Eu am decis să mă reîndrăgostesc de mine însămi și mi-am făcut cadou o febră musculară de toată frumusețea! Din păcate, pe cât de mult am așteptat planul alimentar pe atât de puternică a fost scuza cu „nu am timp” în săptămâna asta și nu l-am urmat așa cum ar fi trebuit. Interesant este însă că nu mă simt vinovată așa cum făceam înainte în fiecare cură de slăbire. Sentimentul acela de vinovăție și de eșec care mă făcea să renunț a dispărut complet! Sunt încrezătoare că în perioada care va urma voi reuși să mă adun și că am alături oameni care mă sprijină, mă încurajează și mă vor ajuta să îmi ating obiectivele.

Este normal, cred eu, ca vechile obiceiuri să dispară greu. După mulți ani de alegeri nesănătoase, disciplinarea exceselor poate dura un timp! Prin urmare, iată ce vreau de la mine anul acesta – un pic mai multă disciplină. Doar atât. La Limitless am învățat că este important să ai un plan pe care să îl urmezi în cea mai mare parte și care să îți aducă rezultate si beneficii pe termen lung. Am învățat să am răbdare cu mine și să mă iubesc așa cum sunt, dar să nu îmi pierd voința de a evolua!

Maria Emilia Lucaci se află deja la a cincea ediție Limitless, fiind o membră cu ștate vechi a comunității din Iași. We are glad to welcome her back & may her wish come true!

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.