Re♥ yourself de Valentine`s Day

Dacă pentru mulți Valentine`s Day este o sărbătoare a declarațiilor de iubire făcute persoanei dragi, pentru mine ziua de 14 februarie 2017 a fost una pe care mi-am dedicat-o mie. Sub sloganul “re♥ yourself”, pe 14 februarie am pornit pe un drum necunoscut în încercarea de a pune bazele unei relații noi cu mine însămi. Încă de când s-au anunțat bursele Limitless mi-am imaginat că ar fi super să fiu și eu acolo. Deși mi-am bătut toți prietenii la cap în legatură cu această oportunitate, vestea că am fost selectată în program m-a luat prin surprindere. Încă nu îmi vine să cred că a venit și rândul meu să spun I AM LIMITLESS!

Marți, 14 februarie, a fost primul antrenament. Ca la orice first date am avut emoții. Simțeam că toți ochii erau pe mine și mi-era teamă să nu greșesc executând exercițiile. În ciuda faptului că auzisem că antrenamentele ar fi destul de dificile, nu știam la ce să mă aștept.

Până acum mi-am spus de prea multe ori “nu mai pot, e prea greu”, însă de data asta nu am de gând să cedez așa usor. Vreau să-mi descopăr limitele și să încerc să le depășesc. De fel nu sunt o persoană foarte ambițioasă și știu că aș putea face mai mult. Începutul a fost dificil și am vrut să renunț de multe ori, dar antrenorii au fost tot timpul lângă mine și m-au încurajat să mă ridic.

Poate mulți dintre noi nu au încredere că vor reuși în ce și-au propus, dar în grup puterea crește. Apartenența la această comunitate îmi oferă încrederea că voi ajunge la cea mai bună formă a mea. Adevărul este că atunci când îi vezi pe cei de lângă tine că nu renunță, te contaminezi cu același tip de energie, iar asta te ajută să nu cedezi și sa te ridici. Mi-aș dori ca această mobilizare să mă însoțească pe tot parcursul ediției și nu numai.

Pentru prima oară am declarat război deschis kilogramelor în plus și îmi doresc nespus să reușesc. Vreau să mă simt din nou bine în pielea mea, să merg cu privirea înainte pe stradă și să mă simt confortabil, indiferent de hainele pe care le port. Și nu în ultimul rând, vreau să regăsesc în oglindă un chip luminos și un zâmbet larg. Știu că pot să îmi ating obiectivele cu ajutorul planului alimentar și prin îndrumarea constantă a antrenorilor Limitless.

Abia aștept să vă povestesc despre rezultatele mele.

Pe curând!

Anca este membră a comunității Limitless Iași.

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.