Rezolutii: ”Fara un corp pe care sa il placi, e cu mult mai greu sa ai o minte care sa functioneze armonios si eficient”

Ce are Daniel Dinu, ambasador Limitless Bacau, pe lista de rezolutii pentru 2017?

La inceputul anului 2016, ce continea lista ta de rezolutii? Se numara Limitless printre ele?

Lista mea de rezolutii de la inceputul acestui an era scurta, cu doar 4 obiective de atins. Proiectul Limitless se afla pe lista ca si in anii trecuti, mai exact din 2014. Mereu mi-am dorit sa ne dezvoltam mai mult ca filiala. Am reusit sa ating toate obiectivele din acest an mai repede decat as fi crezut.

Dupa anul care a trecut, ce contine acum lista de rezolutii pentru 2017?

Recunosc ca lucrez la ea in acest moment, dar ce va pot spune este ca vreau sa pun accent mai mult pe dezvoltarea mea profesională (cursuri, seminarii, workshopuri noi). Programul Limitless ramane si in anul urmator pe lista mea. 🙂

Cum ai caracteriza in 5 cuvinte experienta in cadrul Limitless de pana acum?

Pentru mine experienta Limitless este intr-o continua dezvoltare. De la an la an venim cu lucruri bune, noi si de calitate in viata membrilor comunitatii noastre. Ca sa fiu mai succint: LIMITLESS = CALITATE, PROFESIONALISM, EDUCATIE, REZULTATE, ECHIPA .

Care este participantul in program care te-a facut mandru de munca ta? Care a fost cea mai spectaculoasa evolutie in cadrul programului?

Sunt cu adevarat mandru de evolutia multora dintre membrii comunitatii Limitless Bacau. Dar daca ‘trebuie’ sa nominalizez un singur nume, o persoana care imi vine in minte este Petronela Alupoaei, care dupa doar o editie de program a reusit o transformare foarte frumoasa si care pare sa fie inside & out. Nu numai ca a reusit sa modifice spectaculos felul in care arata, dar a capatat si multa incredere in ea, acum zambeste mereu. 🙂 Dar imi vin in minte multe alte evolutii frumoase, spre exemplu dintre cele pe care le cunosc si cititorii nostri sunt Beatrice si Ioana.

Care a fost intrebarea cea mai frecventa pe care ti-au pus-o membrii programului la sedintele de evaluare?

”E un rezultat bun, trebuia mai mult?”

A fost nevoie sa motivezi pe cineva sa continue programul? Ce i-ai spus?

Da. Acum aproximativ trei luni am avut acest tip de discutie cu o participanta din program care dupa o editie cu rezultate foarte bune vroia sa renunte pe motiv ca are de invatat pentru bacalaureat. In final a decis sa mai ramana alaturi de noi inca trei editii si a reusit o transformare extrem de frumoasa (in curand si poze).

Ce i-am spus? Ca ea e acum cel mai important obiectiv al sau, si ca fara un corp sanatos pe care ea il placa, e cu mult mai greu sa ai o minte care sa functioneze armonios si eficient, asadar cele doua ore de antrenament din fiecare saptamana nu ii vor incetini ritmul de a invata, ba dimpotriva o vor ajuta sa se incarce pozitiv. Si asa a fost! 🙂

Cum ai incerca sa convingi pe cineva sa intre in program?

In cazul nostru rezultatele vorbesc de la sine, nu e nevoie de foarte multe alte argumente. Dar as puncta in discutia noastra aspecte legate de imbunatatirea starii de sanatate, cresterea capacitatii de efort, relaxarea mentala, iar bonus un corp remodelat cu un tonus de invidiat.

 

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.