Step by step

Planul alimentar nu ar trebui privit de parcă ar fi o pedeapsă pentru toate greșelile pe care le-ai făcut până acum și care te-au adus aici. Cu rabdare, cumpărături făcute în weekend, din timp, gătit înainte să îți fie foame, pachete pentru birou și gustări din geantă, te poți simți „în siguranță”. Iar Limitless e acolo, alături de tine, pas cu pas.

În urmă cu mai mult timp, pe vremea când țineam o dietă nebună și foarte drastică, preferam să evit ieșirile în oraș cu prietenii, doar pentru că, practic, nu aș fi avut „voie” să consum mai bine de jumătate din preparatele din meniu. Sau nu era ora potrivită pentru așa ceva.
Acum înțeleg că viața socială este foarte importantă în această călătorie de redescoperire a propriei persoane. Ies în oraș cu prietenii mai des, râd mult și mă bucur la gândul că altcineva gătește în locul meu, că la finalul mesei nu voi fi eu cea care spală vasele.

Dacă ies cu prietenii și nu sunt sigură pe alegerile mele, îmi întreb antrenorii! Împreună găsim cea mai bună variantă. În plus, prietenii au ajuns să guste și ei din mâncarea comandată de mine.

Mai mult, mi-am oferit șansa de a descoperi gusturi noi. Culmea este că am realizezi că îmi place să fac asta! Înainte de a pune eticheta „nu-mi place”, îndrăznesc să gust măcar o dată”. Am început să mă îndrăgostesc de avocado, budinca de chia și de creveți! Înainte nici nu le-aș fi atins – doar de principiul că nu-mi plac, deși știam cât de sănătoase sunt.

Toate durerile musculare și zilele în care abia mă puteam da jos din pat sunt cele care m-au făcut să-mi simt carnea pe mine, să mă simt compactă. Înainte, parc%

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.