WEBINAR – De ce nu reușești să slăbești și ce e de făcut

Postările din ‘Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp’ fac parte dintr-o serie de articole care documentează pas cu pas călătoriei Ibolyei în remodelarea corpului său după nașterea celor două fiice gemene ale sale. Iby este membră a comunității de membri Limitless Bacău, iar procesul de 3 luni este susținut într-un membership activ în programul online de slăbire Reset by Limitless dar și de o serie de conversații pe care Iby le are săptămânal cu Andra, fondatoarea programului și din care își extrage parte din motivația și curajul de a face pașii necesari către corpul suplu, sănătos și puternic pe care și-a propus să îl aibă din nou. Episodul 1 poate fi citit dând click aici,episodul 2 aici,episodul 3 aici, episodul 4 aiciepisodul 5 aiciepisodul 6 aiciiar episodul 7 aici

 

Iby, în ziua nunții sale, la silueta mult dorită de 62 de kilograme

Iby, în ziua nunții sale, la silueta mult dorită de 62 de kilograme

”Nu îmi place că liftul cu care urc mereu la birou e plin de oglinzi, încerc să îmi feresc ochii de faptul că în el mi se văd kilogramele în plus din toate unghiurile… Prietenele mele iar vor să facă fotografii, nu vor accepta să nu apar și eu dar măcar voi încerca să stau pe o parte, așa voi părea mai slabă…Nu am nici măcar o singură rochie pe care să o port la nunta de săptămâna viitoare, va trebui să cumpăr una nouă și nu știu ce model aș putea alege care să îmi acopere brațele, talia dar și picioarele care-mi sunt mult prea groase… Oricum nu mă mai uit de multă vreme la fotografiile cu mine, de ce m-aș chinui inutil…Nu reușesc să înțeleg de ce nu slăbesc deși fac absolut totul cum trebuie, îmi doresc enorm să mă simt din nou frumoasă.”

Nu de puține ori un vârtej din astfel de gânduri pare unul fără sfârșit pentru o femeie care simte că și-a pierdut frumusețea. Iar programul necesar pentru a avea din nou măsurile care îți lipsesc atât de mult, pare un șir nesfârșit de probe ca în filmele în care crezi cu tărie că eroul principal realmente nu are scăpare și urmează să fie învins. Și totuși în final ceva se întâmplă, lucrurile încep pas cu pas să intre în linie dreaptă și pare că o să reușească din nou.

Am vorbit într-un webinar de o oră cu Iby, protagonista serialului de pe blog care urmărește revenirea sa în formă după sarcină, despre cum a fost până în acest punct călătoria sa. Iby ne-a povestit cu bune și cu rele despre săptămânile de început în care a avut de făcut exercițiile prin care am sprijinit-o să adopte mentalitatea potrivită pentru procesul de slăbire, să își sincronizeze mintea cu stomacul și pas cu pas să adopte rețeta de succes formată dintr-o combinație de alimentație curată și antrenamente diverse.

A fost greu la început să sincronizez mintea cu stomacul. Mintea îmi spunea ceva și stomacul protesta. Am primit planul de alimentatie. Meniurile aveau o cantitate mai mică decat eram eu obișnuită la fiecare masă dar cu o frecvență mai mare. Așa că am mâncat de 5 ori pe zi : trei mese și două gustări. Mâncam dimineața micul dejun și nu mă săturam, stomacul era nesătul și eu puțin supărată, dar nu am renunțat. – ne-a povestit Iby despre începuturile călătoriei sale.

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET - programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET – programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Unul din secretele sale de succes, care i-a adus deja cu aproximativ 10 kg mai puțin, este dezactivarea a ceea ce Iby numește pilotul automat și păstrarea minții în permanență prezentă și vie, în toate deciziile zilei care vor crea și recrea forma corpului tău.

Pas cu pas mi-am dat seama că foamea de multe ori este numai în mintea noastră. Dacă ne mai și provocăm și lăsam stomacul gol, atunci inevitabil vom face lucruri regretabile. Dietele de dinainte mereu îmi provocau foame. Îmi era foame deoarece mâncam numai lactate, sau zeamă de varză, sau salate cu muguri etc… alimente de care la un moment dat mă săturam și pur și simplu refuzam să le mai mănânc. Automat îmi era foame și trișam des. Ispitele mi se păreau mereu mult mai atrăgătoare. Acum consum cel puțin 20 de alimente pe zi, alimente gustoase, nu îmi permit să am stomacul gol, nu îmi permit să fiu ghiftuită după o masă și dacă apare o ispită la un moment dat pot să o refuz foarte ușor.

Am discutat pe parcursul webinarului și de toate posibilele cauze care sunt la baza scenariilor când deși pari că faci totul așa cum ar trebui, kilogramele nu se lasă duse. Fie că este vorba de un deficit de hidratare, un exces de cortisol – un hormon al stresului secretat în cantități mari în perioadele de deprivare de somn sau stres emoțional intens, prea puține sau prea multe restricții culinare (da, se poate ca procesul să fie încetinit și din cauza a prea multe restricții), alergii care cauzează retenție de apă și încordare psihică și fizică care blochează sistemul hormonal și creează un mediu nefavorabil pierderii în greutate.

Urmărește întregul webinar, aici:

Rămâneți alături de noi, noi vă promitem că se poate. Iby a putut și fiecare din noi poate să aibă din nou sau poate chiar pentru prima dată un corp pe care să îl iubească.

Azi mă uitam la pozele de acum 2 ani. Mă apropii deja de kilogramele de atunci și sunt tare mândră de rezultatele mele. Nu este ușor, nimeni nu zice, însă după câteva bătălii câștigate mi-am recăpătat încrederea în mine. Nu mă mai stresez pe părțile defecte ale corpului meu, ci sunt recunoscătoare pentru cele frumoase. Încrederea în sine este o resursă interioară cu o putere imensă și nu trebuie să o lăsăm să dispară!

***

Alimentația urmată de Iby în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul online All-inclusive RESET.

Cumpără acum pachetul RESET cu 50% DISCOUNT și creează-ți corpul de vară pe care ți-l dorești.Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă în această vară. Număr limitat de pachete!

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.