Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp, Episodul 1

Postările din ‘Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp’ fac parte dintr-o serie de articole care documentează pas cu pas călătoriei Ibolyei în remodelarea corpului său după nașterea celor două fiice gemene ale sale. Iby este membră a comunității de membri Limitless Bacău, iar procesul de 3 luni este susținut într-un membership activ în programul online de slăbire Reset by Limitless dar și de o serie de conversații pe care Iby le are săptămânal cu Andra, fondatoarea programului și din care își extrage parte din motivația și curajul de a face pașii necesari către corpul suplu, sănătos și puternic pe care și-a propus să îl aibă din nou.

Ziua zero

Iby – Călătoria mea

Dacă aș avea un buton ”reset” mereu la mine, l-aș apăsa zilnic de cel puțin 50 de ori… adică trăiesc într-un șir de regrete.

Acum aproape 2 ani aveam 62 de kilograme. Mă simțeam bine în corpul meu, aveam încredere în mine, mă vedeam frumoasă și eram optimistă. Însă am devenit comodă și m-am setat pe pilot automat, nu mai dețineam controlul. M-am lăsat dusă de val și am acumulat multe acțiuni cu consecințe…care acum au devenit regrete.

Preferam să plătesc curierul 15 ron, decât să fac o plimbare până la magazin. Nu îmi găteam mâncarea, ci de multe ori mă lăsam în mâinile ”bucătarului experimentat” de fast-food. Aceste lucruri sunt numai câteva din cele petrecute în mod repetat. Acum ele sunt regrete. De ce? Pentru că nu dădeam niciodată cu adevărat atenție la ceea ce fac corpului meu.

Azi, cu aprox 15 kilograme în plus, am oprit pilotul automat și am reluat controlul asupra zborului meu, iar vestea cea mai bună este că am primit cadou un buton reset, care mă va zbura înapoi și sper astfel că voi putea repara o mulțime de greșeli. Acest buton mă va duce la corpul meu așa cum mi-l știam și trag speranță că îmi acordă șansa de a alege o viață sănătoasă, în care să mă simt din nou încrezătoare, cu o singura condiție: să nu mai funcționez pe pilot automat, să fiu prezentă în propria mea viață și să o stăpânesc cu adevărat.

Dacă procedura de reset este pusă în practică în mod corect, ea va ține o viață. Ca un basm, nu? Azi am apăsat acest buton de unică folosință și încep călătoria mea în timp, dar nu în trecut ci în viitor, un viitor mai sănătos.

Andra – Vorba cea bună

Ce nu știe Iby dar va afla odată cu voi, este că în paralel și eu am propria mea filă de jurnal. Nu intenționam să fac asta, dar pe parcursul conversațiilor mele cu Iby, am avut o experiență atât de plină și de frumoasă la rândul meu, încât am considerat că merită spusă mai departe.

Într-o singură secundă am știut că Iby este persoana potrivită cu care să parcurg acestă primă experiență a mea, de a susține motivațional unul din membrii comunității în drumul său din program. În email-ul său de început mi-a scris:

‘Impactul emoțional al pierderii frumuseții este greu de suportat pentru oricine, dar mai ales pentru noi, femeile. Acum sunt supărată pe corpul meu și simt că sunt pe o stradă înfundată, fără ieșire. Dar sunt gata să încep să lucrez la corpul meu și la mentalitatea mea. Vreau și trebuie să pot să reinstalez echilibrul în viața mea. Îmi doresc să mă plac din nou, cu totul.’

Pe lângă experiența pe care am câștigat-o în ultimii 6 ani de administrare a comunității de membri Limitless și a tot atâția ani de studiu individual a universului emoțional uman pe care i-am acumulat, Iby a mai avut un foarte mare avantaj și totodată un ingredient esențial în acest ‘proiect’. Am crezut cu totul în ea din momentul zero. Am crezut cu adevărat că va reuși fiecare pas necesar drumul său. Așadar am și încercat cu adevărat, alături de ea.

Task-ul primei săptămâni a fost scrierea zilnică a unui jurnal al bunăstării și recunoștinței față de propria persoană. Fiecare seară s-a încheiat pentru Iby cu scrierea în jurnal a nu mai puțin de trei lucruri care îi plac în momentul prezent la corpul ei și pentru care e recunoscătoare. Altfel spus, ia să vedem o fi chiar așa fără ieșire strada asta a stării de disconfort în propriul corp? Și chiar și când avem 15 kilograme în plus, chiar așa o fi, n-om mai găsi nimic care să ne placă la propriul corp? Răspunsul, săptămâna viitoare. Totul în timp ce Iby începea și cu primul pas în redresarea alimentației sale – implementarea obiceiului de a avea o masă sau o gustare o dată la aproximativ 3 ore distanță.

Lucrurile pe care le citiți s-au întâmplat deja cu aproximativ o lună în urmă așadar noi știm deja finalul. Cel puțin pe cel temporar :). Rămâneți aproape și pas cu pas vi se va dezvălui și vouă deznodământul poveștii noastre. Ce s-a întâmplat, pentru mine cu siguranță a meritat.

***

Alimentația urmată de Iby în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul online All-inclusive RESET

banner Reset

Cumpără acum pachetul RESET și creează-ți corpul de vară pe care ți-l dorești. Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă în această vară. Număr limitat de pachete!

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.