Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp, Episodul 4

Postările din ‘Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp’ fac parte dintr-o serie de articole care documentează pas cu pas călătoriei Ibolyei în remodelarea corpului său după nașterea celor două fiice gemene ale sale. Iby este membră a comunității de membri Limitless Bacău, iar procesul de 3 luni este susținut într-un membership activ în programul online de slăbire Reset by Limitless dar și de o serie de conversații pe care Iby le are săptămânal cu Andra, fondatoarea programului și din care își extrage parte din motivația și curajul de a face pașii necesari către corpul suplu, sănătos și puternic pe care și-a propus să îl aibă din nou. Episodul 1 poate fi citit dând click aici,episodul 2 aici iar episodul 3 aici.

Săptămâna 3

Iby: Într-una din zilele de săptămâna aceasta soțul meu a ales să mănânce fast-food. A fost foarte, foarte încântat de alegerea lui în primă fază. Câteva ore mai târziu a început să se simtă foarte rău și numai dormind și-a revenit complet. Organismul lui a protestat după o masă de fast-food, și asta după numai două săptămâni și jumătate de când mănâncă sănătos împreună cu mine. Nu m-am bucurat că s-a simțit rău, dar m-am bucurat că și-a dat seama de greutatea și de importanța alegerilor noastre alimentare. Când mănânci zi de zi fast-food, organismul tău va amorți și nu îți va mai da semne, aparent se va simți bine. Ne transformăm în funcție de ce alegem să mâncăm cel mai des. Eu aleg în continuare sănătatea, deși în primele săptămâni n-a fost mereu ușor.

Andra – Vorba cea bună 

Săptămâna asta m-am bucurat să o revăd pe Iby față în față. Ne auzim săptămânal la ora noastră pe Skype, iar tehnologia e cu adevărat salvatoare pentru distanța de 300 km care e de obicei între noi. Însă de data asta Iby mi-a făcut supriza să ne putem face ora față în față.

Iby, la propriu sub apă. Înainte de sarcină, atunci când corpul său era așa cum și-l dorea.

Iby, la propriu, sub apă. Înainte de sarcină, atunci când corpul său era așa cum și-l dorea.

De când mi-am luat misiunea asta de a sta umăr la umăr cu Iby în toată transformarea și drumul pe care îl are de făcut, m-am așteptat să nu fie întotdeauna simplu. Într-una din ședințele noastre trecute am resimțit chiar intens că trebuie să îi dau toată forța și încrederea de care are nevoie și care nu îi e întotdeauna la îndemână deocamdată.

Îmi amintesc un moment, când pentru că sărise de masa de seară, a doua zi de dimineață s-a trezit cu o foame greu de stăpânit. Firesc pentru corpul uman să ceară vocal să fie alimentat, când am sărit prea multe ore din programul de mese. Așa că a cedat. A cedat și a mâncat porție aproape dublă și nu din ‘alimentele permise’. Așa că în conversația care a urmat, avea pe ea însăși o supărare la fel de greu de stăpânit ca foamea intensă din acea dimineață. Se simțea ca și cum ar fi stat prea mult sub apă, fără aer. ‘Aerul’ fiind în cazul ăsta certitudinea că va reuși.

Vedeți, într-un astfel de proces, și mintea noastră are nevoie să fie hrănită chiar de mai multe ori pe zi, nu doar corpul. Hrana sa e gândul că vom reuși. Iar rezultatele sunt blândețea și fermitatea de a urma disciplinat dar cu drag programul.

La o săptămâna de la acea ședință mai dificilă a noastră, o vedeam acum e Iby față în față, cu o atitudine frumoasă și relaxată. De parcă tot ce ar fi avut de făcut ca să își remodeleze corpul, făcea cu cea mai mare ușurință și cel mai mare drag posibil. Ce se întâmplase între timp?

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET - programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET – programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Iby – Călătoria mea

Săptămâna asta a fost mult mai ușoară decât primele două. Mănânc deja corect ca și cum ăsta ar fi instinctul meu, ca și cum aș mânca sănătos dintotdeauna. Perioada de ‘sevraj’ a trecut și am intrat pe calea corectă.

Fericirea de a fi mamă e de neegalat. La fel și cea de a-ți iubi propriul corp, iar cele două nu trebuie să se excludă dacă te educi într-un stil de viață sănătos.

Fericirea de a fi mamă e de neegalat. La fel și cea de a-ți iubi propriul corp, iar cele două nu trebuie să se excludă dacă te educi într-un stil de viață sănătos.

Și mai mult decât atât trebuie să vă spun recompensa săptămânii ăsteia. Zilele trecute, când am fost la București nu puteam rata să merg și la cumpărături. E greu de explicat acest sentiment în cuvinte…se apropie prima zi de naștere a fetelor mele și nu am în ce să mă îmbrac, la propriu. Hainele de dinainte de naștere încă nu îmi vin, iar cele de după naștere deja îmi sunt mari. Deci am avut un motiv bun să merg să îmi cumpăr ceva nou.

La prima alegere a hainelor am fost pesimistă și am ales mărimile deja obișnuite. Când am ajuns la cabine de probă și le-am probat am avut o mare surpriză – articolele alese erau mari. 🙂 Aveam fluturi în stomac ca la prima iubire. Am ieșit învingătoare din cabine de probă și ca după un război important deja câștigat, aveam un zâmbet larg pe față. M-am întors cu aceleași articole, dar cu o mărime mai mică. În noua ținută mă simt mai frumoasă ca niciodată. E o recompensă câștigată cu eforturi sincere.

Un alt moment al săptămânii acesteia a fost când mi-am dat seama că eu și soțul meu putem sta acum cu fetele la masă, mâncând împreună. De când am început diversificarea mereu am avut grijă că tot ceea ce le gătesc să fie sănătos, să conțină toate vitaminele și nutrienții, toate ingredietele folosite să contribuie la o mai bună dezvoltare. Nu le-am dat zahăr sau sare, nu am prăjit nimic. Aveam grijă de ele, dar nu și de mine.

De când am început călătoria Reset gătesc sănătos, mănânc sănătos și nu mă mai ascund de la ele cu mâncarea, ci le pun lângă noi la masă. Le dau și lor ceea ce mâncăm noi și chiar dacă nu mereu mănâncă, sunt convinsă că se vor obișnui. Am creat o atmosferă plăcută de familie, o atmosferă din care fac parte și fetițele mele de un an. Îmi încălzește sufletul când la fiecare masă stăm împreună și automat se învață și ele cu un stil sănătos de a mânca. Bucuria este deja dublă, dacă știu că ceea ce fac le e bine și lor. O mamă nu mai gândește niciodată la singular, în gândurile ei sunt și copii săi.

Voi reuși până la capăt, încep să am sentimentul ăsta din ce în ce mai mult. Nu întotdeauna am știut, dar acum știu că voi reuși. Rămâneți cu mine!

***

Alimentația urmată de Iby în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul online All-inclusive RESET.

Cumpără acum pachetul RESET cu 50% DISCOUNT și creează-ți corpul de vară pe care ți-l dorești.Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă în această vară. Număr limitat de pachete!

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.