Rezolutii: ”As asemui Limitless cu o calatorie de cunoastere de sine”

Bianca Spatariu (28 de ani) a petrecut 3 luni in programul Limitless si a pierdut 6, 6 kg. Pentru 2017, motto-ul ei este ”Challenge your limits!”.

La inceputul anului 2016, ce continea lista ta de rezolutii? Se numara Limitles printre ele?

Lista mea de rezolutii a continut aproape an de an aspectul fizic si greutatea mea. La inceputul fiecarui an mi-am propus sa slabesc, sa imi schimb alimentatia si sa fac mai mult sport. 2016 nu a fost o exceptie. Dar inca nu aflasem de programul Limitless si de beneficiile lui.

Dupa anul care a trecut, ce contine acum lista de rezolutii pentru 2017?

Pentru 2017 nu am o lista de rezolutii propriu zisa, ci mai degraba un motto si anume: ‘Challenge your limits!’

Da, am imprumutat unul din motto-urile programului in filozofia mea de viata. Principalul lucru pe care l-am invatat in sala de antrenament, si anume faptul ca esti mai puternic si poti mai mult decat ai crezut initial, poate fi aplicat in orice aspect al vietii.

Care a fost momentul care te-a facut sa iti dai seama ca ai nevoie de programul Limitless?

Nici nu mi-am dat seama ca am nevoie de Limitless pana nu am inceput.

Cu ce ai asemui programul Limitless?

Cu o calatorie de cunoastere de sine.

Care ar fi cuvantul care te-ar caracteriza pe tine, cea de la intrarea in program? Dar cuvantul care te-ar caracteriza acum, dupa ce ai participat in program?

‘Ambitioasa’ ar fi cuvantul pentru cea care a intrat in program.

‘Si mai ambitioasa’ m-ar caracteriza acum, dupa participare.

Cand ai simtit ca esti pe drumul cel bun in cadrul programului?

Cred ca a fost dupa a doua luna. Am fost la masuratori si in zona fesierilor scazusem mult dar nu reuseam sa vizualizez reusita (era vorba de 7 cm, plecand de la 108 cm). M-am dus acasa, am luat centimetrul si l-am pus la circumferinta initiala de 108 cm. Nu mi-a venit sa cred ce insemnau cu adevarat acei 7 cm pierduti.

Cat de dificil a fost sa respecti planul alimentar primit si ce aliment ti-a lipsit cel mai mult in aceasta perioada?

Nu a fost foarte greu sa respect planul pentru ca a fost suficient de diversificat, astfel incat nu m-am plictisit niciodata de ce aveam in farfurie. Iar faptul ca exista si lista de substituiri a fost un mare plus. Lucrul care mi-a lipsit cel mai mult in prima luna a fost dulcele, dar ulterior am depasit pofta.

Poti spune ca acum esti in cea mai buna forma a ta?

Da, fara nici o ezitare.

Limitless isi propune sa construiasca o comunitate de sprijin pentru membri, fiecare participant sa poate apela la ceilalti pentru sprijin, motivatie, inspiratie. Ai simtit acest lucru in perioada petrecuta in program? Te-ai simtit sustinuta?

Clar m-am simtit sustinuta! Sunt sigura ca fara Rares si Raluca rezultatele nu ar fi fost atat de bune. Au luptat cu noi cot la cot la fiecare antrenament, ne-au raspus la orice intrebare si eu i-am simtit dedicati si implicati 100% pentru fiecare dintre noi. Iar in ceea ce priveste construirea unei comunitati, cred ca ati reusit.

Consideri ca de acum incolo te-ai putea descurca pe cont propriu sa continui procesul de mentinere a formei fizice pe care ai dobandit-o? Ai acumulat cunostintele si aptitudinile necesare?

Sunt sigura ca m-as putea descurca singura de acum incolo cu bagajul de informatii pe care l-am strans, dar simt ca inca mai am de invatat lucruri in ce priveste nutritia sanatoasa.

Limitless poate scoate ce e mai bun din oameni, dar si ce e mai rau, kilogramele pierdute. 🙂 Ce a schimbat la tine in bine programul? Crezi ca mai exista resurse / trasaturi ascunse pe care le poate scoate la iveala?

Limitless m-a invatat ca: Se poate! O sa fie greu si nu o sa se intample peste noapte, dar se poate.

Cum ai incerca sa convingi pe cineva sa intre in program?

Intotdeauna am fost adepta faptelor si nu a vorbelor, asa ca am lasat rezultate sa vorbeasca de la sine. 🙂

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.