Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp, Episodul 8

Postările din ‘Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp’ fac parte dintr-o serie de articole care documentează pas cu pas călătoriei Ibolyei în remodelarea corpului său după nașterea celor două fiice gemene ale sale. Iby este membră a comunității de membri Limitless Bacău, iar procesul de 3 luni este susținut într-un membership activ în programul online de slăbire Reset by Limitless dar și de o serie de conversații pe care Iby le are săptămânal cu Andra, fondatoarea programului și din care își extrage parte din motivația și curajul de a face pașii necesari către corpul suplu, sănătos și puternic pe care și-a propus să îl aibă din nou. Episodul 1 poate fi citit dând click aici,episodul 2 aici,episodul 3 aici, episodul 4 aiciepisodul 5 aiciepisodul 6 aici iar episodul 7 aici.

Săptămâna 7

Iby: O persoană îți zice că ai slăbit și arăți bine. Stiți ce este mai bine decât asta? Când toată lumea zice același lucru. În această săptămână m-am întâlnit cu rude și prieteni pe care nu îi văzusem de ceva vreme. Mi-au confirmat ceea ce văd eu în oglindă: că am slăbit și sunt mai frumoasă. Acest lucru se vede deja și în poze. Deja am ajuns în momentul în care nu mai simt nevoia să mă ascund de fotografi și ulterior nu șterg pozele de pe dispozitiv.

Iby – Călătoria mea

Unul din lucrurile cu care m-am hrănit săptămâna asta a fost că Dani, antrenorul la sala căruia merg, mi-a spus că parcă se vede o urmă de triceps pe antebrațul meu. M-am amuzat copios la cuvintele lui. ‘Eu, triceps? :)’, îmi puneam întrebarea dar după aceea am zis ‘De ce nu?’. Pot, pot și eu.

Totuși combustibilul principal al săptămânii a fost atunci când am aflat că Andra a scris și ea un jurnal după toate discuțiile noastre. Atât de frumos a scris în jurnalul ei, încât m-am emoționat de-a dreptul… nimeni nu a mai scris despre mine, și nu așa de frumos. Totodată a fost o experiență interesantă.

Iby și fiicele sale.

Iby și fiicele sale.

Faptul că s-a publicat jurnalul meu a fost exploziv din punct de vedere emoțional. Două zile la rând am fost foarte energică și optimistă, zâmbeam mai des și mă vedeam și mai frumoasă decât de obicei, însă acest sentiment a durat numai câteva zile după care a urmat cel mai greu moment de când sunt în program.

La sfârșitul săptămânii am avut un eveniment în familie. Înainte de eveniment a fost mare agitație, iar eu am mâncat aproximativ 20% din tot ce trebuia să mănânc în planul de alimentație din ziua respectivă. Consecințele au fost dezastruoase. Am ajuns la locație și am devenit foarte pofticioasă și simțeam că vreau să mănânc tot ce e în platou pus în fața mea. Nu am mâncat o cantitate mare din cele servite, însă am gustat din fiecare fel: mă refer aici la pâine făcută la cuptor, cârnați afumați, tobă și alte mâncăruri tradiționale.

Au trecut câteva ore și mai pe seara a venit tortul. Ce credeți? Am gustat și din tort. În această clipă am văzut pe fața soțului meu că a remarcat momentul. Am pus jos lingurița și m-am ridicat de la masă. Iar ceea ce am simțit nu era deloc bine…

Știu că suntem oameni și mai avem momente de slăbiciune. Ziua respectivă face parte din momentele mele cele mai slabe, când stomacul nu ascultă de ce zice creierul. Ca și în dragoste, când inima nu ascultă mintea. Însă cea mai intereseantă experiență a fost după această seară – datorită faptului că în ziua respectivă am ales o cale mai puțin bună, noaptea am avut vise care m-au tulburat. Am visat că soțul meu mă părăsise și îl vedeam în vis cu o femeie frumoasă, cu o siluetă perfectă. Subconștientul meu lucra din plin și a avut grijă ca să mă trezesc cu sentimentul de vinovăție. Știu că acest vis nu a fost degeaba. Mi-am dat seama că încă nu am încrederea deplină în mine, iar faptul că am trișat a lăsat o urmă puternică în mine.

Săptămâna următoare voi lucra din nou să mă întorc la eul meu sănătos. Ulterior știu că nu am făcut o greșeală atât de mare cât simțeam pe moment, deci capul sus și continuăm treaba!

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET - programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET – programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Andra – Vorba cea bună

Drumul unei femei până la o iubire de sine adâncă, onestă, curată și asumată de cele mai multe ori nu e unul simplu și are multe urcușuri și coborâșuri. Dar vai, cum se simte când în final ajungi în vârf. Merită fiecare dram de efort, ba chiar înzecit. Doar că asta se poate vedea cu claritate numai privind înapoi.

Aproape oricare dintre noi știe cum e să te simți nesigură în propriul corp, să șovăi puțin în mintea ta atunci când cineva complimentează din senin fix partea corpului tău la care tu ești ferm convinsă că ar trebui să mai lucrezi mult și bine. Poate chiar să o decupezi și să o schimbi cu totul, dacă s-ar putea face asta într-o realitate perfectă. Și totuși, dacă e să credeți un singur lucru din ce spun, atunci vă rog să credeți că realitatea noastră e una mai bună. Văd zilnic asta la Iby, la mine, și la toate femeile care îmi sunt dragi. Liniștea, dragul de tine și serenitatea care se aștern înăuntrul tău atunci când ești împăcată cu felul tău de frumusețe nu pot fi egalate de niciun decupaj făcut artificial. De fapt, nici nu-i nevoie să mă credeți. Încercați pe propria piele 🙂

33186050_2132535003646115_6716142842969849856_n

Poate ce văd la Iby cel mai mult zilele acestea e puterea uriașă pe care o poate avea gândul că tu ești bine, că al tău corp chiar dacă are un moment negativ poate redeveni unul frumos și că meriți să fii iubită. Nu numai că nu m-a supărat că a trișat, ba chiar dimpotrivă. M-a bucurat. Așa am putut vedea dacă are voința și atitudinea corectă ca să se descurce în orice situație viitoare, și am avut ocazia să o ajut să se antreneze.

Dacă e ceva pentru care nu ne putem antrena, acela e să avem o viață perfectă fără niciun derapaj, nici măcar unul de un milimetru. Asta e imposibil. Însă un antrenament foarte posibil e să descoperim și să redescoperim în noi resursele care ne vor ajuta mereu să regăsim calea, ori de câte ori e necesar. Iar lui Iby îi iese. Rămâneți cu noi!

***

Alimentația urmată de Iby în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul online All-inclusive RESET.

Cumpără acum pachetul RESET cu 50% DISCOUNT și creează-ți corpul de vară pe care ți-l dorești.Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă în această vară. Număr limitat de pachete!

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.