Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp, Episodul 11

Postările din ‘Jurnalul lui Iby – Călătoria mea și a corpului meu în timp’ fac parte dintr-o serie de articole care documentează pas cu pas călătoriei Ibolyei în remodelarea corpului său după nașterea celor două fiice gemene ale sale. Iby este membră a comunității de membri Limitless Bacău, iar procesul de 3 luni este susținut într-un membership activ în programul online de slăbire Reset by Limitless dar și de o serie de conversații pe care Iby le are săptămânal cu Andra, fondatoarea programului și din care își extrage parte din motivația și curajul de a face pașii necesari către corpul suplu, sănătos și puternic pe care și-a propus să îl aibă din nou. Episodul 1 poate fi citit dând click aici,episodul 2 aici,episodul 3 aici, episodul 4 aiciepisodul 5 aiciepisodul 6 aici, episodul 7 aiciepisodul 8 aici, episodul 9 aici, iar episodul 10 aici.

Săptămâna 10

Iby: Această săptămână nu este despre odihnă, nu. Nici această săptămână nu este despre asta. Simt că oboseala deja îmi curge prin sânge meu şi a devenit o stare normală, care de multe ori joacă feste cu starea mea de spirit. Săptămâna a 10-a a fost una intensă. Dar chiar dacă am fost foarte obosită şi nedormită, am fost la sală şi nu m-am oprit din munca la corpul meu. Într-o zi, înainte de sport, eram goală în faţa oglinzii şi mă vedeam super slabă. Zic „Uaaaaaau! Sigur îmi vine deja slopeta de acum doi ani!”… şi eu chiar credeam în ceea ce văd. Bineînţeles, am avut de suferit după această încredere irealistă. Am constatat că acele haine sunt cusute pentru o siluetă mai suplă şi lupta nu este nici măcar aproape de sfârşit.

Iby și una din gemene.

Oboseala e mereu recompensată cu bucurie, atunci când ești mamă. Iby împreună cu una din gemenele sale.

Andra – Vorba cea bună

Sunt lupte pe care atunci când le duci te dezbracă aproape complet de încrederea în sine, de puterea de a fi tu însăți și de putința de a mai dedica energie lucrurilor în care crezi. Și sunt lupte care fac reversul. Pe care odată ce te angajezi să le duci, simți brusc că până și gândul de ‘luptă’ are o parte luminoasă, energie bună care pas cu pas te încarcă. Cam cum s-ar încărca liniuță cu liniuță bateria unui telefon. Pe cele din urmă nu numai că trebuie să le ducem cu orice preț, dar dacă n-am face-o n-am mai fi noi înșine sau cel puțin n-am afla cine suntem noi înșine de fapt, atunci când suntem chiar cea mai frumoasă variantă care putem fi. 

Exact din categoria asta face parte lupta lui a te simți din nou ‘acasă’ în propriul corp. Nu de puține ori Iby mi-a spus în conversațiile noastre că simte că săptămânile de când am început să lucrăm împreună simte că a câștigat nu numai kilograme în minus, ci și multă bucurie în plus. Doar că…cum credeți că stau lucrurile cu bucuria asta când e să fie cu adevărat autentică? Are musai nevoie de momente să o testeze. Pentru că bucuria adevărată se simte și când îți e greu. Chiar așa.

Într-o luptă pe care trebuie să o duci până la capăt, chiar și atunci când ești epuizat, stors și obosit, cumva sunetul de fundal al minții tale rămâne în mod bizar unul amestecat cu un fel de liniște, de tihnă și chiar de bucurie. Da, epuizarea, neîncrederea și bucuria pot să existe împreună în același gând. Chiar dacă un moment crezi că nu mai poți, în spatele gândului e mereu Ceva care îți spune că ai aflat deja că poți și că te vei întoarce curând la a ști asta.

Totuși Iby a fost săptămâna asta la acel punct din maraton în care ai trecut de jumătate, așadar ai alergat suficient de mult încât să te simți epuizat, însă pe de altă parte nu vezi încă linia de sosire. Punctul periculos în care mintea umană, de felul ei, se simte cel mai tentată să renunțe.

Iby, ține-te bine! Eu aici voi fi mereu pentru tine. Nu ai nicio șansă să fii singură 🙂

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET - programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Intră ultra-rapid în formă pentru vară, cu RESET – programul urmat și de Iby, acum cu 50% DISCOUNT.

Iby – Călătoria mea

De când am început cu alimentaţie şi sport, am slăbit peste 10 kilograme. Sunt cam la mijlocul drumului propus, dar atât de încrezută eram, şi atât de mult mă plăceam în momentul acela, că eram convinsă că acea rochie o să îmi vină. Dar n-a fost așa, deloc n-a fost așa.

Da, am fost supărată şi m-am văzut grasă. Mă simţeam obosită de tot, simţeam că am luptat deja destul de mult, şi totuşi mai am foarte mult. Vroiam aceea siluetă acum, vroiam să văd pe cântar o cifră mai mică, vroiam să încap în hainele mele şi vroiam totul acum! Pentru câteva minute mi s-au umezit ochii…vroiam să mă ascund după nişte numere şi nu după un rezultat care era deja bun. Simţeam că numărul kilogramelor deja slăbite nu este de ajuns pentru mine.

Mi-a luat aproximativ 10 minute să pot gândi limpede. Dar m-am adunat și am decis să nu mă mai las în mâna emoţiilor, ci să gândesc la rece. Ştiam că mintea este mută când emoţiile mă domină, aşa că m-am calmat şi îmi tot repetam ‘Pot, pot, pot şi pot!’ Aşa şi era. Mi-am dat seama că am fost prea optimistă, am trecut deja limita şi am ajuns să fiu nerealistă. Încă nu sunt la destinaţie, dar niciun premiu nu se acordă fără merit. Ştiam că nu va fi uşor, ştiam că nu va fi repede, aşa că trebuia numai să mă întorc cu picioarele pe pământ şi să merg mai departe.

Această probă nereuşită a avut un mare benefic. A trebuit să investesc într-o nouă rochie superbă. 🙂 Înainte să încep programul Reset purtam numărul 44 sau 46. Rochia nouă este numărul 40. Asta mi-a dat combustibil din nou. Chiar dacă nu sunt încă mărimea 36, asta nu înseamnă că nu sunt frumoasă. Sunt din ce în ce mai frumoasă.

36520868_2163161823916766_8729888287478513664_n

Văzându-mă goală în oglindă nu mai sunt tristă. Zâmbesc când văd burtica, zâmbesc când văd operaţia sub abdomen, zâmbesc pentru că acest corp a creat viaţă, acest corp a purtat două fetiţe minunate, care îmi fac viaţa mai frumoasă. Acest corp s-a transformat şi s-a sacrificat pentru un lucru atât de minunat. Acest corp a purtat familia mea. Nu pot să fiu supărată pe acest corp, dimpotrivă. Sunt recunoscătoare că a fost capabil de aşa ceva. Acest corp mi-a dăruit foarte mult, iar acum are nevoie de ajutorul meu să îşi revină. Mens sana in corpore sano. Împreună cu fizicul meu se vindecă şi sufletul meu.

Mulţumesc Andrei că mi-a arătat şi mi-a reamintit de toate aceste lucruri şi m-a încurajat tot timpul. Eram oarbă, dar acum văd atât de bine drumul pe care trebuie să merg mai departe.

Rămâneți cu mine!

***

Alimentația urmată de Iby în cele 3 luni ale călătoriei sale dar și know-how-ul nutrițional pot fi accesate în programul online All-inclusive RESET.

Cumpără acum pachetul RESET cu 50% DISCOUNT și creează-ți corpul de vară pe care ți-l dorești.Click AICI și fii unul dintre cei care se vor bucura de o transformare corporală rapidă în această vară. Număr limitat de pachete!

Owner & Founder Fondatorul Limitless, Andra este creierul dar am spune mai ales inima din spatele dezvoltării programului Limitless dar și a comunității Reset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

home-transformari

Transformari

Programele limitless schimba in bine corpul si spiritul. Dar mai ales perceptia despre sine.

Reusitele altora
home-povesti

Povesti

Motivatie si inspiratie. De la nutritionisti, psihologi, antrenori sau simpli oameni extraordinari.

Blog
home-transformatori

Transformatori

In filmul de transformare a vietii tale, limitless este regizorul, iar tu este vedeta.

Action

Incepe azi.

Completeaza formularul si vei fi contactat pentru a programa o vizita si a incepe experienta limitless in orasul tau.